Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #18599 üzenetére
nokia ilyen. nem ismred még?.....
most akkor bemutatkozott.......elképesztő ez a fémforma.....600:
602: én nem lennék rá olyan büszke ...de te tudod
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #18601 üzenetére
mindketten alapítók vagyunk...régebb óta ismerem mint te.
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #18601 üzenetére
bááááááááááááááááázMM
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18604 üzenetére
megnézném, mit tud művelni egy türelmes ember haragja, egy idegbeteg állatéval szemben.....
szted Bódé?nokia, mutass egy csajt aki szted illene hozzám. de most pls ne a hülyeformádat vedd elő. az most perpill nem kell
a szemetesek bosszúja
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #18606 üzenetére
nocsak nocsak ZK csak nem szeretetre vágysz? =)
bár aki nem azv agy hazudik vagy nem ember
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #18605 üzenetére
nokia ilyen, ha bepörög
607:ki nem?...de engem perpill a "normális" énje érdekelne. mert ugyebár annyira ismerjük egymást, amit itt beszélgetünk.
nokia: óó, hogy ... na tessék
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
xd am ötletem sincs, most nincskedvem képet keresni, majd ha letöltötted a left4deadet akk megmondom h komoyylan milyen llik hozzád , m
nah lásd jó szivem keresek egyet, de kk pill
jók a képek
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nixx-21
őstag
ez nagyon súúúúúúúúúúúlyos BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁÁHÁHÁÁHÁHÁH ezen nagyon hangosan nevettem.
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18608 üzenetére
csak szálkásíts még egy pöppet, és akk jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #18610 üzenetére
jaaj, milyen vagy
611: igen nokia. ez perfect csaj. ilyet el is tudnék fogadni társamul, feleségemül. korekt kép (csak vannak dolgok, amik ilyenkor beindítják az agyamat. dehát it ta hátránya, annak, hogy péntek 13.-án születtem)
szerelmes vagyok[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18612 üzenetére
olyan vagy mint én, most belinkenék egy m3-as e30 at akk megitn azt mondanád h szerelmes vagy
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18613 üzenetére
igaz
elég lenne egy natúr BMW isszerk: most néézd meg ezeket a marhákat
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18615 üzenetére
és nem szóltál?.......
most mek oda, és kézzel szedem le azt a jelent. há' micsoda dolog ez?......
elképesztő....617: miből gondoljátok, h magányos vagyok?....beismerném, ha tudnám, mi alapján gondoljátok ezt...
am valóban magányos vagyok, de úgyérzem erre itt nem utaltam e sorok hasábjain...[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18616 üzenetére
lehet már itt is volt linkelve, am wtf, ennyire magányos vagy? holnap akk nem tudsz gamelnii? dolgozol? milyen játékok vannak neked fönt amivel leht multizni és multizuk is egyet mosT?
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #18616 üzenetére
hát én Hringen lévő viselkedésből ítélek meg azért utaltál rá a sorokban is
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18617 üzenetére
anno 1404, Bioshock, Borderlands, cod2, Call of Juarez 1-2, dirt2, dao, mass effect, mohaas, nfsC, TTD, overlord 2, SoC 2009, saboteur, shift, settlers 6, torchlight, transport giant, velvet assasin.....
ezek vannak fent unaloműzésre
neten gridezni szoktam, mohaas-ozni és kifújt. több nem vonz618: hoppá.
azért a mentségemre legyen mondva, sokan vannak szeretethiánnyal. ahogy írtad is egy feljebbi hsz-edben. tény és való, szar egyedül. lassan kezd felőrőlni a költözés és a szakítás. ennyi. ha nem lenne a PH (és ez a topic,) becsavarodtam volna szvsz.remélem jövőre kijutok a gecibe angliába, és sikerül megváltoznom. megváltoztatnom ezt azt az életemben.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18619 üzenetére
cod2?
xfiréd van? vegyél fel tudom h nincs, CSINÁLJ[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18620 üzenetére
hadd ne....épp készülök fürcsizni....
de az xfire kipróbálandó. de az csinál hálózatot is mint a hamachi? mert ugyebár a cod2 sem eredeti." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #18619 üzenetére
ezért vagyunk itt...néha nekem is nagyon nagy támogatás ez a topik higgyétek el ezért minden tiszteletem a tiétek.
-
- = Zk = -
félisten
köszi nokia. sokat segítettél. rég volt élményem ekkora balfaszságban ....
bence:
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18625 üzenetére
én is köszönöm ajátékot low vagyxd nem szóltál h te most rajoskodsz itt nekem és patchet raksz föl
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18626 üzenetére
jah, mert te nem vagy az a cod2-es pecseddel, mi bodé?
a patch kellett alapból azonnal, mert a team amiben vagyok, erősen naprakész.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18627 üzenetére
a cod2-höz azért kell h tudhass neten játszanmi, ha nicns ak k nem tudsz
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18628 üzenetére
mert a gridhez nem azért köll, mi?...
matharépa, te" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Látom megy a kabaré!
Hú srácok nagyon ramatyul vagyok, zuhanyzok, aztán ledőlök, 39 fokos lázam van...
Ma esti csapatbuli kiesett... -
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18629 üzenetére
nem azzal anéllkül i slehet játszani, ha a másik nem rakja fel, de coddal nem így van...
-
nixx-21
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18632 üzenetére
tök mind1 ...
ismét építettük az egymás kapcsolatát összekötö hidat. ennyi.
egyszer csak elkészül :....há' vagy nem...gyógyulgass Pítőr
nem kabaré...valóságsokk633: ink ez
DJ Obscurity - DNA Killer[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #18634 üzenetére
timbalnd hatalmas...nagyonbejön nagyon táncolnikedvem van tőleeeee
pedig nema zén stílusom de nagyon adom
-
No-kia
addikt
asdsd az thittem Diával beszélek, közben meg az öcsének adta ki magát, beszéltem mindenféle szexuális jellegű dologról, meg midnen, azt httem dia az, most mondja h az tényleg a 10 éves öcse volt egy részlet:
(17:11) Tomee asd "gg pl: üdvözlöm nővéredet
a könyvet majd kölcsön adod amit kaptál tőe? (a felvilágosító könyv)
tőle?
(17:12) S??l??ll l(R)l I??: lehet
(17:12) Tomee asd "gg pl: rendben, tudtad h ninc s2 egyforma pénisz a világon?(ezt di tudta meg vmelyik nap )
láttad már anővéredet maszturbálni?
(17:13) S??l??ll l(R)l I??: soha
(17:14) Tomee asd "gg pl: de szeretnéd?
(17:14) S??l??ll l(R)l I??: nem
(17:14) Tomee asd "gg pl: pff
(17:15) Tomee asd "gg pl: kár, pedig akkor üzletelhettünk volna
(17:17) Tomee asd "gg pl: adok pénzt
van kamerád?Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18636 üzenetére
jujj nokia bazmeg ......
ez dúrva .....
direkt írtál ilyeneket neki?......" láttad már a nővéredet maszturbálni?"
engem ez a rész fogott meg, de nagyon. ugyebár az embernek vannak gondolatai, fantáziái. na de előttem ilyet írni, nagy felelőtlenség pláne most, erősen száraz évszakbanhát, ha azt hitted dia ül ott az öccse nevében, és direkt írtál neki ilyet, akkor nem nagyon. de a gondolatmeneted jó. fantáziád van jeles....igen, részben büszke vagyok rád
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18637 üzenetére
aha, azt hittem h diával beszélek, csak a tesójának tetteti magát, mikor elolvasta kicsit sem szakadt a röhögéstől, hát elég vicces elolvasva
büszke vagy rám?
-
- = Zk = -
félisten
story anyámékról.
ma mek be a szobájukba, és feltünt az ajtón belülről a zár felhelyezése. az ilyen lakótelepi láncos ajtózárra gondolok..
kérdem mutert, mádre? what is this semmitnemérő wertheim zár?...aszongya: ha a Pistivel "szerelmeskedni" támad kedvünk, nehogy benyiss.....elképesztőekerre most hallottam a "lakatot" kattanni.......elképesztő család.
most szívem szerint bemennék, hogy ha én nekem sem lehet, akkor nektek semPH kedvence lettem. több tiszteletet nekem....... jah, és egy qúrogatni való bulát a f..szom végére
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18642 üzenetére
büszke vagyok rád ....
apropó, én akarok pénzt keresni, hívhatom?...
jah. volt egy linkem: aszongya. ha sokat akar keresni: ->klikk!
....elképesztőeknem megrontottad, csak felvilágosítottad. ennyi
érdekes, dia nem tiltakozik, hogy Ő biza ezt meg azt nem csinálja .....ha már fantáziálunk[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18643 üzenetére
hátén mg most is szakadok
teljes, origi:
(17:09) S??l??ll l(R)l I??: dia nincs
(17:10) Tomee asd "gg pl: akkor dia ynuja néni tetszik lenni?
anyuja
(17:10) S??l??ll l(R)l I??: nem
(17:11) Tomee asd "gg pl: apukája?
(17:11) S??l??ll l(R)l I??: nem
(17:11) Tomee asd "gg pl: tesója?
(17:11) S??l??ll l(R)l I??: igen
(17:11) Tomee asd "gg pl: üdvözlöm nővéredet
a könyvet majd kölcsön adod amit kaptál tőe?
tőle?
(17:12) S??l??ll l(R)l I??: lehet
(17:12) Tomee asd "gg pl: rendben, tudtad h ninc s2 egyforma pénisz a világon?
láttad már anővéredet maszturbálni?
(17:13) S??l??ll l(R)l I??: soha
(17:14) Tomee asd "gg pl: de szeretnéd?
(17:14) S??l??ll l(R)l I??: nem
(17:14) Tomee asd "gg pl: pff
(17:15) Tomee asd "gg pl: kár, pedig akkor üzletelhettünk volna
(17:17) Tomee asd "gg pl: adok pénzt
van kamerád?
(17:18) Tomee asd "gg pl: asd
(17:18) S??l??ll l(R)l I??: milyen?
(17:18) Tomee asd "gg pl: amivel tudsz videóznixd
(17:18) S??l??ll l(R)l I??: van
(17:19) Tomee asd "gg pl: ok, majd adj egy telószámot
és ha otthon lesz nővéred felhívlakxd
asd
(17:20) S??l??ll l(R)l I??: na megyek
(17:21) Tomee asd "gg pl: rendben
majd még besz
üdvözlöm nővéred
xd
(17:21) S??l??ll l(R)l I??: ok[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #18645 üzenetére
bocs pck, most erősen maszturbálunk....
nokia legalábbis vadul hevülten .....
ne vond el a gondolatát holmi hdd-vel....648: öröm és bódottá?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
De jókat szakadtam most a hsz-eken
asziszem[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #18648 üzenetére
nah akkor már megérte ennyit fecsegni
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #18649 üzenetére
Kész kabaré.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest