Új hozzászólás Aktív témák

  • WesTM

    senior tag

    válasz ittakary #15403 üzenetére

    Nem olyan könnyű beleunni, mert most már a kísértés üldöz. :)) Főleg hogy csajkoliban lakok, alig vagyunk fiúk páran, elég kellemetlen már végigmennem a folyosón... Ha érted mire gondolok. :R De próbáld ki, nagy veszteség nem érhet!!!

    Köszönöm a szavaidat! Néha kicsit elhagyom magam, de olyankor berúgunk a haverokkal, sírunk kicsit, aztán másnap megy minden tovább. :))

    Ł-IceRocK-Ł: Hát remélem kilábalok belőle, az a baj, pár napig teljesen jól érzem magam, aztán jön egy nap, mikor sírógörcs kerülget egész nap, másnap megint össze vissza ver a szívem, és napokig tart. Kicsit fáj is, aztán észre sem veszem elmúlik. Állítólag a magnézium most segíteni fogok. Ám legyen!

    Neked is egy nagy kalappal! :R Csak úgy lehet a szarból kimászni, ha teszünk ellene! :R

    Nekem is van most egy lányka, spontán 4 évig osztálytársam volt középsuliban, nagyon egymásra sem néztünk, most elkerülünk a halál faszára egymástól, és kezd valami érni. És Flórának hívják hogy stílszerű maradjak... bízok benne, hogy végre valami jó is történik a porig alázott szerelmi életemmel. :DD

    Varoz: :R :R :R <3 Úgy lesz!

    Na urak megyek filmezek egyet, aztán húzom a lóbőrt, reggel egy gumicsizmás hadjáratot tervezek a határ, és a tópart ellen!

    Jók legyetek, majd sűrűbben erre nézek!

    Jóéjszakát!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák