Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz mdk01 #6923 üzenetére

    :) szegény epitokoldalát jól megkeverjük a véleményeinkkel...
    Szerintem nem lenne szerencsés, ha ő úgymond bemutatkozna, odatenné a fényképét, stb. Egy ilyen oldal esetében nem érzem előnyösnek azt, ha az arcát adja hozzá, legalábbis úgy, hogy az derül ki, itt egy egyszemélyes próbálkozásról van szó. Egyébként értem amit mondasz, engem is rohadtul bosszant, amikor egy cég megjelenik a neten, de nincs mögötte egyetlen név sem, de még egy településcím sem, sőt még e-mail cím sincs, csak webes üzenetküldési lehetőség, ahol viszont tőled elvárják, hogy minden adatodat megadd.

    Most egyébként újra ránéztem az oldalra, a lap alján minden szükséges információ megtalálható, éppen csak az impresszum elégtelen. Egyébként pedig s kezdet a nehéz, amíg eléri az oldal a "kritikus tömeget". :)

    Csak hangosan gondolkodom: az jó, hogy ingyenes, de még jobb volna, ha lennének fizetős szolgáltatások is. Nem azért, hogy azt igénybe is vegyék az emberek, de ha azt látom, hogy van amiért fizetni kell, akkor jobban megbecsülöm azt, amiért nem kell :) vagyis vonzóbb élni az ingyenes adottságokkal.
    Azt is el tudom képzelni, hogy az elején ne arra biztassa a szakikat, hogy regisztráljanak, hanem kérdezze meg egyenként, hogy felveheti-e őket az adatbázisba? Ha még a regisztrációval sem kell bajlódniuk és elmondják nekik, hogy semmiféle hátrányuk sem származhat az ügyletből, akkor talán jobban ráállnak.

    De ha én adok üzleti tanácsokat valakinek, az kimeríti a vak vezet világtalant tényállását. Éppen csak nem bünteti a Btk. :)

Új hozzászólás Aktív témák