Új hozzászólás Aktív témák

  • AIex

    tag

    válasz Samuzs #59745 üzenetére

    Az, hogy egy gép mennyire precíz mindig relatív. Sokat számít, mihez viszonyítjuk. Pl egy Felderhez képest, nem annyira precíz. Viszont egy Felder (belépő modell) talán a mai napig 3000EUR a Bosch pedig 800EUR.

    Továbbá ezek a hordozható gépek sosem fogják felvenni a versenyt pontosságban egy !jó! telepített géppel.

    A GTS10XC sem egy tökéletes gép, de hobbista felhasználásra, vagy induló gépnek asztalos műhelybe, egy elég jó, ha nem tökéletes választás.

    A másik probléma, ha az ember elkezd kacsintgatni mondjuk a félig telepített / telepített gépek felé, mondjuk a 350-400e Ft-ig akkor találkozik sok ígéretes géppel, pl Bernardo, akár hangzatos német nevekkel pl Holzmann, a tapasztalat viszont az, hogy ezek sokszor matricázott szemetek, ígéretes funkciókkal, pl toló szán, miközben olyan alap dolgok nincsenek rendben, mint pl. a motor tengelye, emiatt a lap "szitálni" / "sétálni" fog, vagy ütni.
    Volt olyan visszajelzés is, hogy a fűrészlap nem volt párhuzamos a tolószánnal.

    A GTS10XC-nél ehhez képest az alapok rendben vannak, minimális toleracia van ott is, de nem feltétlen megy a "munka rovására".

    Nem tudjuk, hogy mire szeretnéd használni, mennyire "precíz" gép kell, de a GTS10XC nagyjából teljesíti azt, amit ettől a kategóriától, és árfekvéstől elvárhatunk. Szerintem.

    Csatolok egy videót, ahol összevetik nagyjából az összes elérhető (professzionális, vagy annak pozícionált )gépet. Itt a pontosság résznél látszik, hogy a Bosch azért "rendben" van, egyedül a lap szitál többet a kelleténél, de ez lehet egyedi eset is.

    A másik gép, amit érdemes lehet fontolóra venni a DW7492-es.

Új hozzászólás Aktív témák