Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz violino #43242 üzenetére

    Nos, érdemes már most megvenni legalább egy jó hosszvágó lapot (mert bizonyára azt fogod gyakrabban, vagy szinte mindig használni.).
    Annak okán, hogy ha úgyis tervezel rá venni, akkor nem jobb már most megvenni?
    Nem olyan őrült szenvedésre kell gondolnod azért az occó lapokkal. Nagyon hamar kimegy az éle, könnyen fintul. Arra tehát mindenképp jó, hogy kitapasztald vele a gépet.
    Gány munkákhoz még jó is, ha meghagyod a tüneményest. Raklapot szabni ni9ncs jobb. Ha ez szeget fog (mégis, és mindig mégis), akkor nem egy tizenezer forintos lapodat kúrtál el, hanem egy olyat, ami arra való. Lamináltat miskárolhatsz vele. A laminált a legdrágább lapokat is zabálja. Ezt meg bekapja vacsorára.
    Amikor az ember kezdő korában rászabadul a lapszabászatok szemetesládájára, az egész műhelyt sűrűen bepolcozza ingyé. Valahogy azt a hulladékot is tovább kell szabni, hogy nézzen is ki valahogy az a kezdők szentélye. És erre kitűnő az occó szerszámél.
    Aztán amikor kerül a házhoz valahonnan szép borovi kerti padnak, pergolának, akkor felszereled az ünneplős lapodat, és pengén vágsz penge dolgokat.
    Amikor meg jön a sógor, az após, hogy kéne nála kőcsibe a körfűrész, akkor vissza az oridzsinál gyári lapot, oszt parancsolj, vigyed bazmeg.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák