Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz Q #55683 üzenetére

    Szerintem is kár hisztizned, mert nincs igazad.
    Nem kell hozzá több óra/nap/év (esetleg évszázad) Csak el kell olvasnod az aktuális fórum összefoglalóját, amit más ingyé', a szabadideje rovására elkészített, pont olyanoknak, akik nem ismerik a tutit.
    Ezt annak tudatában írom, -s mivel kereskedelembe dolgozom-, napi szinten találkozom olyan szituval, hogy a kedves ügyfél lusta elolvasni a vásárolt termékhez adott leírást, inkább visszajön "asztalt borogatni", amikor meg feltesszük neki a nagy kérdést ill. szembesítjük saját hülyeségével, jön a "JA" szócska.
    Nem űzöm/űztem az ipart olyan mélységekben az MP-kel, mint blakey, de azért nekem is volt pár dedikált mp-m (Dune, Mede8er), azokat is cca annyi ideig tartott beállítani, mint a mostani Minix Neo U1-est, amin LE-t használok.
    Szerintem te ott vagy képzavarba, hogy a mostani Droidos boxoknál (9xx) , amikre van LE támogatottság, sokkal mélyebben lehet személyre szabni, mint a saját op-al működő Dune-t/Popit.
    Maga a "nyers" LE Kiírása/felrakása talán még kevesebb is mint 3 perc. (ennek metódusa, a már említett összefoglalóban, "hülye biztosan" le van írva)
    De ha igényes vagy, ez eltarthat akár több hétig is.
    Én pld elhatároztam, hogy minden filmemet -mint a jó könyvtáros- profin katalogizálom. Ez eltarthat még további 1 hónapig is. De ez senkinek sem kötelező. Ez az én hülyeségem. Enélkül is megtalálom a 2 x 4 terkás vinyóimon, a Frodós filmjeimet.
    Pontosan ez a szép a KODI-ban, hogy úgy paraméterezheted, ahogy te akarod. Ilyen tekintetben az általad említett dedikált mp-k (Dune/Popi/Mede8er), a hideg vizet sem vihetik az LE-vel felturbózott boxok után.

Új hozzászólás Aktív témák