-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz devil-k #41299 üzenetére
Kösz mindenkinek! Új megmaradt bontatlan készülékek állítólag és az eladónak csak pozitív visszajelzések vannak a vevőktől. A hdmi 1.3 és 1.4 között mi a különbség? Közbe megnéztem amit linkeltél de most csak 10 körül tudnék venni ezért keresgélek használtat. Olcsóbb Asusok milyenek?
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Ez volt a felso hatar szoval tokeletes. Koszonom!
Ezert szeretem en ezt a forumot
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
És ez milyen : Asus O!Play HDP-R1?Állítólag ehez sok szofverfrissítés jött ki. Ezeket még elég olcsón találok akár 8-9ezerért is. Tudom szarabbak mint a mostaniak de mostanában nem lesz rá pénzem, a lényeg az lenne hogy vigye a full HD mkv-t akadásmentesen. Bocs a sok kérdésért.
-
Imi1981
veterán
válasz devil-k #41305 üzenetére
Azért mert most hónapokig ház felújítás lesz (két szoba folyosó) és jövő hónaptól kb semmit nem tudok félrerakni. Fogok én venni egy jobb médialejátszót dune vagy valami jobbat 60 körül de azt csak kB jövő karácsonykor. Addig kéne egy ilyen olcsóság csak nem nagyon értek hozzá, ha a full HD mkv-t viszi akadásmentesen nekem már jó, csak nem tudom hogy viszi e. WiFi nem érdekel van e rajta. 10e ft fölé most nem tudok menni. Csak annyit mondjátok viszi e vagy nem a full HD mkv-t akadásmentesen. és bocs a sok hülye kérdésért csak tényleg nem érte úgy hozzá. A hdmi 1.3 és 1.4 miben számít? Kösz előre is.
-
-
devil-k
nagyúr
válasz Imi1981 #41308 üzenetére
Nekem egyébként volt egy Asus lejátszóm (O!Play TV Pro), a célnak megteszi, de sok minden nincs rendben az Asus lejátszókkal. (nincs kadenciahelyes lejátszás, gyenge a szoftver...stb.)
A HDMI verziókról pedig itt egy táblázat az oldal legalján. [link]
Pl. a BD 3D lejátszásához elengedhetetlen a(z) 1.4 HDMI. Bár erről nem írtál, szóval gyanítom, nem is játszik ez nálad.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Imi1981
veterán
válasz devil-k #41309 üzenetére
Igen a 3d egyáltalán nem érdekel. Próbálgattam már de a szemem is zavarta kicsit még nekem sokkal nagyobb élmény egy jó minőségű 2d full HD filmet nézni mint 3d-t. Lehet megpróbálom a toshibát mert azok állítólag bontatlan készülékek. De még azért átpásztázom az olx-et is.
-
dh66e
veterán
válasz Imi1981 #41304 üzenetére
Nem ismerem de amit olvastam róla az nem volt nekem meggyőző.
A wd-t azért ajánlottam mert azokat ismerem nekem is volt és szuper kis lejátszók voltak anno abban az árfekvésben.Amire neked kell arra tökéletesek lennének ki kell fogni használtan láttam már 10k-ért is Live-ot.Persze megpróbálhatod az asust is de előtte mindenképp olvasgass róla.
gugli segít. -
gabenn4241
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata androidos média lejátszókkal, amiken már 4.4 fut?? Főleg az érdekelne amik az Amlogic S812-H-ra épülnek??
Pl.: Xtreamer Wonder http://www.xtreamer.net/wonder/ Mi a véleményetek 100 dolcsiért elég jól hangzik...
Most is xtreamer lejátszóm van és nincs vele gond, de a play áruház, meg az xbmc miatt elég csábító az újabb lejátszója....Vagy ha van valami olyan alternatíva amit hazai boltban esetleg meg lehet venni garanciával azt is szívesen hallgatom, mert én nem találtam???
-
attisport
csendes tag
[link]
Milyen érdekes!
4 hónapos, számlás készülék (kép mellékelve), alig használt, vevőkártyás, de garancia még sincs hozzá!
Ráadásul az eladó neve hasonló a bolt nevével ahol vették! Tuti valami gáz van vele...... -
-
nagyúr
válasz attisport #41313 üzenetére
"alig használt, vevőkártyás, de garancia még sincs hozzá!"
Van rá garancia, írja alul az üzenetekben.
"az eladó neve hasonló a bolt nevével ahol vették! Tuti valami gáz van vele......"
A 977bartkrisz és a Bartimex Audio név simán lehet véletlen, nem annyira egyértelmű az egyezés.
-
Petykó78
tag
válasz Mezga Aladár #41323 üzenetére
Ez sajnos igaz, kicsit túl van misztifikálva a dolog. Viszont a garanciális ügyintézéshez elengehetetlen.
-
devil-k
nagyúr
válasz Mezga Aladár #41325 üzenetére
A kártya csak ahhoz szükséges, hogy arra a *****, igénytelen Popi fórumra tudjon írni az ember. Ennyi. Egyébként kuka...
Petykó78
Szerintem Yodáék nem ismerik vagy nem akarják ismerni a Prohardvert?!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Petykó78
tag
válasz Mezga Aladár #41325 üzenetére
Nem hivatalos viszonteladótól származik a termék. -Állításuk szerint. Bár kettőnket ez a dolog nem érint. Viszont figyelem az ottani fórumaktivításod is. Korrekt, kerek kérdések, a válaszok meg sehol...
Szerk: közben a fórumtárs is megírta a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
attisport
csendes tag
válasz liszi70 #41322 üzenetére
Rákérdeztem a hirdetőnél, tévesen jelent meg, van hozzá garancia! Ránézésre megéri a cuuc, ha csak 4 hónapos!
Más:
A med8er 600x3d nél meglepődve olvastam hogy nem tudja a pause funkciót!!! Pl. kiugrok wc-re, vagy meg akarom állítani a filmet mert éppen valamit mondani akarok a páromnak? Nem akartam elhinni hogy ezt nem tudja, legalábbis az egyik teszt szerint! Ez jobban zavarna, mint a Dune rossz visszatekerési funkciója ! -
yossarian14
tag
válasz attisport #41328 üzenetére
Ha jól sejtem ezt olvastad:
"Közvetlenül alatta vagy fölötte kellene elhelyezni a Pause és Stop gombokat, amiből az egyiket lespórolták, funkcióját a balszélen lévő Play látja el, a másikat (Stop) a jobbszélre ültették. A Pause hiánya egyben azt is jelenti, hogy nincs módunk a filmekben kockánként léptetni."
Nincs külön pause gomb, de a play gomb egyben pause gomb is.
[ Szerkesztve ]
-
attisport
csendes tag
válasz yossarian14 #41331 üzenetére
Igen, köszi szépen.......ezek szerint tudja! Már csak döntenem kellene mit vegyek!? A szokásos 3 játékos: Használt Popcorn, használt Dune vagy új Med8er 600x3d, de még így sem egy árkategória! Sajnos még nincs normális TV-m (csak egy 100hzes Samu LCD,), így még dilemma a használt plazma, vagy DLP kivetítő kérdése!
-
attisport
csendes tag
" Ellenben találtunk olyan hiányosságokat is, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül. A gyors visszatekerés gyakorlatilag használhatatlan, a kép legtöbbször kimerevedik, aztán visszaugrik a fejezet elejére és onnan folytatódik a lejátszás. Hiányoltuk, hogy visszafelé nincs kockánkénti léptetés és lassítás, ezek sokszor jól jönnének, ha egy különösen izgalmas, látványos jelenetet szeretnénk kielemezni. "
-
-
Aron989
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék mivel másabb egy Astell & Kern AK100 mint egy 5. Ipod touch ? Megér annyival többet?
Bose QuietComfort 15 fejhallgatóval lenne használva , loseless fájlok lennének rajta , nem nagyon értek én a hangokhoz, de kiszeretném használni a fülest nyújtotta hangvilágot Köszönöm előre béke![ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
A Dűnékkel mi a baj, hogy csak a popit látom az ajánlottak között?
Nekem pont az motoszkált a fejemben, ha cserélnék Med600-ról, akkor nekem a Dune HD Base 3D lenne a bejövős inkább. Még a külleme is komolyabb szerintem, de nyilván nem ez a döntő.
Ha van itt olyan, aki esetleg tud ellene, vagy mellette felhozni valamit, az kérem ne tartsa magában.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Dorian
félisten
válasz dgyuri0123 #41339 üzenetére
Tök jó az is, csak kétszer annyiért nem tud semmivel sem többet, jobban.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
djnice
veterán
válasz dgyuri0123 #41339 üzenetére
VXP nélküli Sigma -> A pure interlaced DVD-k és az 1080i-s koncertek képe nem lesz valami szép
-
devil-k
nagyúr
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz devil-k #41344 üzenetére
Á, én sem igazán, mert nem tetszik az a sok bug sem amit itt olvasok róla, nem is egy felhasználótól.
A Med majdnem olyan stabil, mint egy Doxa és csak akkor cserélem le, ha lesz olyan lejátszó, ami ebben is leveri. Nekem nagyon fontos a stabil működés, mert hajlamos vagyok eladni azt, ami nem tetszik, nem pedig bajlódni vele, mert nincs türelmem hozzá
"csak a zene van"
-
devil-k
nagyúr
válasz dgyuri0123 #41345 üzenetére
A HTPC az stabil, csak egyszer kell beállítani.
Az A410 most szerintem instabilabb, mint az A400 volt valaha is.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest