Új hozzászólás Aktív témák

  • Peggeone

    csendes tag

    Sziasztok,
    Tegnap beüzemeltem a frissen kicsomagolt routeremet és bár eleve úgy vettem, hogy első lépésként Tomato fw megy rá, gondoltam megismerkedek kicsit a gyárival is (3.0.0.4.276), mert nagyon csecse. :)
    Nos... Wifin próbálkozom , Chrome böngészővel és ilyen döcögést utoljára 20éve éreztem a dízellel kevert 92essel füstölő simsonon.
    Félig tölti be a menüpontokat, ha éppen betölti, ha leállítom az oldal betöltését, akkor jobb esetben beugrik az egész oldal, rossz esetben nem történik semmi, már eleve a belépés is hasonló nehézségekbe ütközik, igazából használhatatlan így.
    Ez tök normális vagy az évek óta működő (win7-64bit-homeedition) laptop és a linksys "legóccsóbb" kombóm tudott olyat, amit ettől nem lehet elvárni?:P
    Xp alatt is, más böngészőkkel is ugyanez a helyzet, szinte használhatatlan, nem mellesleg ad-hoc jelleggel egyszerűen elveszti a kapcsolatot fél óra alatt tízszer, aztán órákon át stabil.
    Túl sok a bibi, hogy ne én legyek a hibás, tudom én, de ha mégsem így van és hamarabb leírná a megoldást valaki, minthogy végigolvasom a hatezer hozzászólást remélve, hogy korábban volt már erről szó, annak nagyon hálás lennék.
    köszi!

Új hozzászólás Aktív témák