Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz blakey #9959 üzenetére

    Nem vitatom, hogy gyorsabb a wifije, elvégre újabb modell, még ha az Asus számozása néha megtévesztő. Viszont a kolléga elbizonytalanodott, hogy az AX92U-val jó lóra tett-e. Szerintem igen, akinek nem fontos az a 20 Mbps sebességtöbblet az 5 GHz-es wifin, annak nem ad igazi előnyt.

    Én leírtam nekem miért jobb az AX92U. Lehet, hogy ő is magára ismer néhány érvben. Nekem például 500 megabites netem van, amit az AX92U is kimaxol wifin. Ax82U-val sem tudnám jobban kihasználni. Ráadásul én minden fontos eszközt kábelen bekötve használok, szóval a wifi szempontjából inkább a megbízhatóság a fontos, sem mint a sebesség.

    Aki mondjuk asztali gépet vagy laptopot használ wifin, annak lehet szempont a minél gyorsabb wifi. Mobiltelefonnál nem igazán tudok elképzelni olyan helyzetet, ahol nekem a normális youtube lejátszáshoz szükséges sebességnél nagyobb kéne. Az meg pár megabit, ha jól sejtem.

    Ha az árat is figyelembe vesszük, akkor nyilván jobb vétel a 82U. De akkor én már inkább az 58U-ra szavazok, az is teljesen megfelelő a legtöbb embernek.

    *szerk: kitöröltem egy részt, mert rájöttem, hogy összekevertem a milyen routert vegyek topikkal. :)

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák