Új hozzászólás Aktív témák

  • attika11

    tag

    Sziasztok. Jeleztem az asus ügyfélszolgálaton, hogy nem lehet belépni a DM-be, azt mondták már tudnak róla és erősen dolgoznak a javításon :) . Már elég régen dolgozhatnak mivel a 4pda fórum szerint a 68691 frissítés óta adott a hiba, azóta meg már volt néhány frissítés.
    Azóta rájöttem, hogy nem egy nagy előrelépés a Mi r3g router (padavannal) után az AX1800u. Azon legalább volt usb3 és rengeteg custom firmware.
    Most az a terv, hogy az Asus lesz a fő router és hozzá kábelesen csatlakoztatom a xiaomit, igy lefedi a házat és az udvart.
    Az a gondom, hogy ha a xiaomi routert AP módba teszem akkor működik a minden tökéletesen, de nem tudom használni, mint média szerver, vagy download szerver, mivel nem látom a hálózaton (az asus router csatlakoztatott eszköz listában nem szerepel)
    Reset után a wan portnak statikus ip címet adtam meg, így már meg is jelent az asus router listában is, viszont sajnos csak addig műkdik amíg kábelen csatlakozok a laptoppal a xiaomi-hez. Próbáltam a DHCP-t tiltani, de akkor sem működik.

    Bonyolultnak tűnik, de valószínűleg csak nekem, mert nem értek hozzá eléggé :)
    Előre is köszönöm a tanácsokat :R

Új hozzászólás Aktív témák