Új hozzászólás Aktív témák

  • dkess

    őstag

    válasz Domestos #11672 üzenetére

    Gondolj bele az AX56U már a fizikai paraméterei miatt is jobb WiFi -s képességgel rendelkezhet. E mellett olcsóbb és ethernet backhaul mellett is marad 4 LAN csatlakozója ottani vezetékes klienseknek.

    E mellé tenném, hogy az AX56U -t akár routerként is használhatod (RP-AX56 -t). Ebbe lehet hirtelen nem gondoltál bele, de lehet hirtelen kellene valami nyaralóba, családon belül - akkor van. Sőt ez az esetleges eladásakor is jól jöhet (pl. ha a főroutert fejlesztenéd komolyabbra) ebből kifolyólag ...

    @blakey, #11673

    Hogy miért megyek bele ilyenekbe? A válasz egyszerű és pedzegettem is a hivatkozott hozzászólásomban. Leegyszerűsítve a "hülyeség" fénysebességgel terjed és kiirthatatlan.

    Most vegyük kérdésként, hogy mi az ami 5 GHz -en AC és "80MHz-en 433Mbps-t tud"? Bizony-bizony - ez 1 db spatial stream. Aztán ami "160Mhz-en 866Mbps"? Az szintén 1 db spatial stream lenne.

    OK, nézzük meg a másik oldalról is - azaz a "rossz levezetésemmel". Azt írod: "valóban van 2 csatornás támogatás, de csak 160MHz-en, 80MHz-en 1 csatornás".

    Namost, az 5 GHz -en AC 2:2 160 MHz -el az nem 867 Mbps lenne (!!). Hanem úgy jönne ki a matek, hogy 1733 Mbps ...

    Azaz bármelyik oldalról nézzük meg mindenhogyan az a matek jön ki amit írtam.

    Tényleg no offense, de ha megint elkezdenek rajzani több tucatjával azok, akik a 4 éves akkoriban 20K HUF -ért újonnan vett telóikkal kapcsolatban elkezdik kánonban harsogni, hogy AC 2x2 mellett 160 MHz -et támogat a telójuk, akkor lehet leteszem a lantot ... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák