Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz GoodSpeed #35808 üzenetére

    Dupla atya ég:
    Mondjuk az a durva, hogy mai szemmel ez még nem is sok. A másik durva, hogy 400k-ból ki lehet hozni egy 4070-et? Le vagyok maradva, vagy kicsit alább mentek az árak. Nekem is mindenem van, az NZXT H710-et le nem cserélném semmire. Táp minden van (nem low end, előre gondolkoztam Seasonic 750W GOLD) elég magas hatékonysággal. Lap proci memória, és indulhat. Utána meg kukázni valami 3060 Ti-t vagy 4060-at rá, amire nekem kell arra elég. Én gépnél is a FHD/60-at célzom már, esetenként 100-120 fps, amennyit tud a vga. Wotnál 140fps pl (asztalin) esetleg egyéb shooter vagy ott ahol a szememnek jobb a magas fps. Oké, hogy nem látom, de kell. Idén nem tudom, lehetséges ez nekem csak '24. Az AMD-t imádom, egy csoda ez a Ryzen, de hogy asztaliba be merném e vállani egy Nvidia mellé? Nem merném garantálni. Pedig laptopban szépen elférnek. Talán SSD-ből vennék egy újabb szériás EVO PRO-t még, de kb ennyi. Minden adott.

    Múltkor melóba AOE IV teszt, minden érték határon belül, beton 60 fps, tökéletes celsius, és nem szar beállításokkal. Kár hogy a játék már nem megy annyira mint régen.

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák