Új hozzászólás Aktív témák

  • Vitiris

    aktív tag

    Hát ez a Balance 2! :(
    3-4 hónapja játszok az orosz szeron, és persze most már a Balance 2-vel.
    Nekem nagy csalódás. Annyira sikerült balancolni, hogy a Scoutok bénák, nehezen irányíthatóak, a rakétások iszonyat pontatlanok. A td-k szinte használhatatlanok, lassúak iszonyat pici álcával. Főleg hogy egy csomó pályán eltüntették a campelős helyeket. Szóval pont az essenciáját ölték meg a dolgoknak. Az mbt-k közel azonosak. Egyáltalán nem éri meg specializálódni. Én nagyon sajnáltam hogy arty-kat is kivették. Igy már semmi más ez a program mint egy lélektelen darálós FPS.

    Az újraosztás vagy reset. Kár hogy megtettem és nincs Visszavonási lehetőség. Tapasztalati pontokban nagyon rosszul jár az ember. Újraosztás előtt volt kb 53 tank kifejlesztve. Újraosztás után maradt 21. Credit maradt bőségesen. Ami bosszantó hogy a statisztika winrate részét 50%-ra reseteli Nekem 54-55% volt.
    De csak ezt reseteli, a többi megmarad, túlélés, pontosság stb. A csaták száma is is jóval kevesebb lett, Mert csak azoknál a járműveknél számol amik újra ki lettek fejlesztve. (mondjuk lehet nekem ezért esett vissza a winrate-m, mert ugye nagyságrendekkel kevesebb tank áll a garázsomba mint előtte). Az eddigi 1600 pvp helyett maradt 400 csata!

    Szóval ha ehhez hozzávesszük az EU szeró eddigi is igen kevés játékosát. Egy totális melléfogás az egész. Sajna nem jósolok túl sok jót a játéknak. És én sajnálom a legjobban.

    Ez persze csak szigorúan az én véleményem, de abban biztos vagyok hogy az eddigi játékosoknak a 60-70%-t büntetőleg fogja érinteni a 0.19 patch.

    További jó játékot!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák