Új hozzászólás Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    válasz KubanitoS #1457 üzenetére

    "Szerintem egy kicsit túlreagálod amúgy a dolgot. Nem arról van szó, hogy egyből ki lesz vágva mindenki, aki nem 100%-osan PH kompatibilis képet rak be."

    De bizony, pontosan arról volt szó, hogy aki kitér a szabályzat elől, az repül szó nélkül a képével együtt. Nem kell ezen semmit félreérteni. Nem tudom melyik oldal reagálja jobban túl a dolgot amúgy: nem én vagyok az, aki idegrohamot kap, mikor valaki 10. nekifutásra sem érti meg a szabályokat vagy direkt szembe megy velük...

    "Ha a szabályzatban le van írva az az összes arcképgyáros által támogatott kijelentés, hogy fényképből nem készítenek képet, akkor miért is kellene megengedni, hogy linkeljenek fényképet is? Vagy csak én érzek ellentmondást?"

    Nem tudom hogy miből gondolod, de szerintem az nem az összes arcképgyáros véleménye és addig rendben is van, hogy szerepel, hogy nem készítenek fényképből avatárt. A gond ott kezdődik, hogy már az ötlet megemlítése esetén is virtuálisan karóba lesz húzva az illető, hogy egy alpári bunkó, mert nem olvasott stb...stb... holott minden egyes képre kiterjeszteni egy ilyen szabályt szerintem erős túlzás. Hint: ha valaki mégis elvállalná, mert pl. a kép olyan beállítottságú, hogy nem kell hozzá vért küzdeni, azok az ötletek is mennek szépen a szőnyeg alá "megnézés nélkül", mert fénykép... pedig a szabályzatban most sem az van, hogy "meg se említsd a fényképet", csak annyi, hogy abból a nehézségek miatt 99,9% esélyjel senki sem fog dolgozni.

    "Azt sem igazán értem, hogy miért kell ismét belemenni abba, hogy régebben XY ilyen, meg olyan képet kapott. Ennek mégis mi a jelentősége? Már más szabályzat van, be kellene tartani, semmi többről nem szól az egész."

    A tévedés elkerülése végett direkt olyan képet mutattam, ami a jelenlegi szabályzatban ment át, NEM a régiben! A régiek közül most már nagyon sok nem menne át, ezt mindenki tudja, de nem azokról volt szó jelenleg...

    "A legújabb gyöngyszem pont most olvasható az arvcképszerkesztőben."

    Ez az a tipikus, akit a végén említettem... nos igen: vele nem lehet nyilván dűlőre jutni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák