Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz Keeperv85 #1456 üzenetére

    Itt nem Crey személyes véleményéről van szó, hanem a sok idiótáról, akik hármat nem képesek kattintani mielőtt beírnák a kérésüket. A szabályzatról van szó.

    Ha a szabályzatban le van írva az az összes arcképgyáros által támogatott kijelentés, hogy fényképből nem készítenek képet, akkor miért is kellene megengedni, hogy linkeljenek fényképet is? Vagy csak én érzek ellentmondást?

    Szerintem egy kicsit túlreagálod amúgy a dolgot. Nem arról van szó, hogy egyből ki lesz vágva mindenki, aki nem 100%-osan PH kompatibilis képet rak be. Az tény, hogy nem minden képből (még ha jó forrásanyag is) lesz PH avatar, de ezért vannak az arcképgyárosok, hogy kiszűrjék és elkészítsék a megfelelő képet.

    Azt sem igazán értem, hogy miért kell ismét belemenni abba, hogy régebben XY ilyen, meg olyan képet kapott. Ennek mégis mi a jelentősége? Már más szabályzat van, be kellene tartani, semmi többről nem szól az egész.

    Ezt valamiért mégsem képesek felfogni egyesek (nem rólad beszélek természetesen Keeper85) és még nekik áll feljebb. A legújabb gyöngyszem pont most olvasható az arvcképszerkesztőben.

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák