Új hozzászólás Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    Szeretnék reagálni pár szóban erre a posztra.

    "Eljött az a pillanat, amikor az embernek elege lesz abból, hogy a felhasználók egy jelentős része képtelen elolvasni a szabályokat, pedig erre vagy 4-5 helyen felhívjuk a figyelmét. Az elmúlt két hét kritikus volt ebből a szempontból, félelmetes, hogy mennyien nem voltak képesek erre."

    Ebben teljesen egyetértek, de...

    "innentől kezdve ha valaki nem a megfelelő arcképpel tér be a topicba, ami az arcképgyárosok kéréseinek és a szabályzatnak megfelel, a hozzászólását azonnal törölöm, és részemről ignorálom."

    Magyarul ez számomra azt jelenti kicsit erősebben sarkítva a dolgot, hogy ha neked Crey nem megfelelő a forráskép, mert te nem állnál neki, akkor az illető akkor is el lesz hajtva sóhivatalba, ha esetleg más gond nélkül megcsinálja. Na ezt így szerintem nem kéne... Nem kéne szerintem tiltani a fényképek linkelését előzetes szabályokban, hisz nem egyszer igenis készült már belőle most is helytálló rajzszerű arckép. Noha ezzel több munka van, lehet hogy lenne olyan, aki eljátszana vele, aztán vagy vagy... az is lehet hogy nem lenne, de szerintem még senkinek sem tört bele az ujjacskája, hogy bepötyögje, hogy: "Bocs, de ezt nem, ez teljesen elképzelhetetlen, de próbáld meg a másik topicba betenni". Mikor ezredszer írja az ember nyilván unalmas, de szerintem kvázi egy kissé túlzás ez a korlátozás. Már csak mondat másik felére kitérve is: "nem a megfelelő arcképpel". Ez nekem kimeríti azt, hogy ha nem jó az aránya, ha 3D-s, ha mém, ha... és még sorolhatnám a kifogásolt darabokat. Nem egyszer pedig az arányok megtalálása pl.kicsinyítés nélkül nem egyszerű feladat. A legtöbb user pedig nem fog előzetes próbaképet gyártani, csak van egy választott elképzelés, amivel előáll, egy esetleges törlés pedig olaj a tűzre, mert nem fogja érteni, hogy mi is volt a gond, miért nem lehet a választottja az alapkép.

    koxx avatárja pl. ha nekem kéne átengedni nem lenne szerencsés: túl van szaturálva a többihez képest, bazi nagy, ráadásul rosszak az arc arányai. Ettől függetlenül minden tiszteletem a készítőé, mert kihozta belőle a maximumot.

    Mondhattam volna a nem túl régi, Cris99-nek készült sárkányt is:

    Hogy mi a baj vele? Csupán annyi, hogy bár baromi jól néz ki, ez a kép csaknem 3D render még mindig. Tudom, mert láttam, hogy volt ennél jóval 2D-esbb verziója, ez mégis átment az új szabályok szerint is...

    A fentiekben nyilván nem az extrém esetekre gondolok, amikor tökre egyértelmű, hogy pl. a képnek nincsen arca, de azért bedobja a user és hasonló bicskanyitogató magatartás...

    Nem ellentámadásnak írtam, amit írtam nyilván és remélem nem bántottam meg vele senkit. :B

Új hozzászólás Aktív témák