Új hozzászólás Aktív témák

  • Diokhan

    addikt

    válasz Csarli85 #59304 üzenetére

    Szia!

    Ugyanolyan gépet használok.

    Melegedés: Mindig is melegedett, nekem is folyamatosan meleg, ha használom. Böngészés közben 68-72 fok körül is szokott lenni (meg nem mondom melyik program tudja, mert nem emlékszem és most nem otthon vagyok, de létezik pár program, amivel folyamatosan lehet nézni a gép hőmérsékletét és a hűtő ventillátor fordulatszámát), emellett én azért le vettem az alját és kitakarítottam a ventit és a levegőcsatornákat. Elég sok por össze tud gyűlni benne, ami csökkenti a hűtés hatékonyságát.

    HDD: Nos amíg egy 500 gigás HDD volt benne, addig volt, hogy 85-95mp is kellett a boot-hoz. A HDD-t lecseréltem egy SSD-re, azóta 19-22mp a boot idő gombnyomástól login képernyőig. Az sem mindegy, hogy mennyi ram van benne, nekem 6Gb jelenleg. Szóval SSD és egy takarítás midnenképp ajánlott.

    (#59306) Nocsesz1: Szóval vettél egy átalakítót, amihez most átalakító kell, hogy tudd használni. Wow! :DDD Én inkább javalsolm, hogy szerezz be egy kompatibilis darabot abból, amit most benéztél, azt meg add el.

    [ Szerkesztve ]

    Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák