Új hozzászólás Aktív témák

  • maajsz

    senior tag

    válasz -KP- #3921 üzenetére

    A redditen nyilván nem nagyvállalat irányításban tapasztaltak fröcsögnek. Amúgy az Andromedaval kvázi ugyanez történt, valami qrva nagy gebasz lehet az EA meg a Bioware menedzsmentje környékén, majdnem olyan mintha szándékosan szívatnák a divíziót vagy baromira nem hozzáértő embereket ültenének a lényeges pozíciókba.
    Az, hogy Casey Hudson visszatért '17 nyarán meg már nem sok vizet zavart, hiszen '14-ben lelépett és az után következő pár év kulcsfontosságú lett volna mindkét játék fejlesztésében. Kívülről is úgy tűnik ő már akkor látta, hogy valami nem stimmel az EA felé így dobbantott, vissza meg már lehet azért könyörögték, hogy az Anthem ne menjen teljesen gödörbe, csak úgy mondjuk félig.

    A játékkal egyébként nekem teljesen ugyan az a bajom, mint az MEA-val, a harmat sztori és karakterek. Az MEA-ba ennek ellenére tettem pár playtru-t, meg ~100 órát a multiba de köszönhetem, hogy kissé elfogult ME fan vagyok, de 1-2 év távlatából már teljesen értem, hogy mennyivel kevesebb érzelmet váltott ki mint a trilógia. Az Anthem szegényes sztoriját meg épp kompenzálhatták volna a grindfest-el, ha legalább azt betalálják, de én pl a Destiny után kissé beleuntam, pedig ott a Forsaken után seasonönként jön szépen content.

    Másrészt nem is csak azzal van gond ami jött, hanem azzal amit ígértek. Az MEA-nál, hogy te leszel a nagy felfedező és mikor tényleg odaértél már kvázi minden fel volt fedezve előtted, itt pedig hogy megismerhetsz egy vadi új világot a történetvezetésen keresztül, mikor pl a korábbi fő háborúból (amit annyira nagyon villogtattak a trailerekben) nem kapsz semmit pár feljegyzésen keresztül és a többi részén is elég sok grind-al tudsz keresztül vergődni. Ráadásul szomorú, mert egy két jelenetben látszik hogy jól megcsinálták, hozzáértők és érdekes is sikerült de ez netto nagyon kevés benne. Ahhoz meg hogy jó grind game legyen elég sok változatos mission, gear és content kell, hogy ne unjon rá az ember hamar (lásd Division, D2 stb).

Új hozzászólás Aktív témák