Új hozzászólás Aktív témák

  • maajsz

    senior tag

    válasz omfgk #2933 üzenetére

    Jó de még mindig van sok aki vaktába lövi a dolgokat és nem használ weak pointokat egyáltalán.

    Amúgy a Strom-al baromi viccesek néha a dolgok randókkal, főleg a nyitott terepes kontraktos küldiknél. Néha amikor magasabban lebegek kicsit ilyen RTS feelingem van, mintha egy felülnézetes game lenne és csak klikkelgetném le a skilleket :D Közben a többieket elnézve, főleg a colossusok rombolnak neki a nagyobb moboknak azonnal, hátulról meg kergetik őket kicsik én meg pucolom le róluk :DD Ilyenkor jut eszembe, hogy ide tényleg elkéne a rendes voice alapú kommunikáció, mert főleg durvább fokozaton fontos lenne a koordináció.

    Annyira még nem erőltettem a strongholdokat, mert voltak végig contractok, de abból a pár alkalomból én is észrevettem egy párszor, hogy csak ott áll. Azt hittem naivan, hogy kifagyott, de úgy látszik aki már brutál szinten van és tud carryzni egyre többször fut bele ilyenbe.
    Itt kéne balanszolni a rendszert rendesen, szvsz strongnál a végén kiosztott dam alapján súlyoznám a droppot és nem is lineárisan, hanem ha elenyésző vagy semmi damot produkál nagyon visszavenném szinte nullára.

    @markknight
    A repülés limittel tényleg kezdeni kellene valamit, de nem offolnám semmiképp, harc közben jó challenge az a limit ill az overheat, főleg ha Storm vagy. Inkább valamilyen cooldownos megoldást keresnék arra, hogy egy event közben amikor helyszínek között repkedsz ne kelljen szerencsétlenkedni.

    Amúgy ha már ekkora vertikalitása van a játéknak, pont hogy olyan modokat találnék ki ahol az overheatel lehet szívózni, pl ahogy a Destinybe néha szívozni kell a platformolással Ascendant challengeknél, itt is repkedni kéne fel-fel, de erősen limitálva és ha rossz poziciót célzol meg zutty le.
    Viszont amit belerakhatnának, az hogy zuhanás közben legyen cooldown és recovery és ne kelljen megvárni míg teljesen lezuhansz a földre. Mert ugye ha most egyszer megkezdi azt az idétlen animációt nincs vissza út.

Új hozzászólás Aktív témák