Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Jojo's bizarre adventure

    Part1 (S1): Nem volt különösebben jó, leginkább mint agymenés funkcionál, ami egyrészt jó, mert az abszurditás vicces és érdekes, másfelöl viszont hosszútávon talán nem tesz jót. Nehéz rámutatnom mi nem tetszett, de az biztos, hogy jó, hogy nem húzták tovább, így akinek nem tetszik annak sem jelenthet problémát kitartani a part2-ig. Szükséges megtekinteni a következö részek miatt.

    Part2 (S1): Na ez, ez már igen! Ez valamit elkapott, ami nagyon jól működik. Jól szórakoztam rajta, tudom ajánlani. Azt hiszem a 3 rész közül nekem ez tetszett a legjobban, talán a formátum miatt, amiben a part3 alulmaradt (nem epizodikus, rövidebb, noha ebben is előforult erőltetett időhúzás). A 3 rész közül ezt tervezem csak újranézni.

    Part3 (S2-3): Jobban különbözik mindkét korábbi résztől, mint a 2 korábbi rész egymástól. Azáltal, hogy megújult, megújult a formátum is: epizodikus lett. 1-2 epizódonként új ellenfél van. Mi ezzel a baj? Az, hogy akkor is ki kell töltsön egy ellenfél egy epizódot, hogyha a hozzá tartozó történet csak 2/3-3/4 epizódra lenne elég, ami okozhat hígulást itt-ott és elkezd érződni, hogy időhúzás van. Egy idő után erős "mikor lesz már vége" érzés kezdett elfogni, talán túl hosszú volt ez a történetrész. Ha újra is nézném, akkor tuti átugranék jó pár részt.
    Amúgy nem rossz, van pár jó poén és nem egy összetűzés végkifejlete kielégétő, mert 1-2 teljes epizódon át építenek fel egy feszültséget (ellenszenvet). Van 1-2 összetűzés, ami igazi gyöngyszem, azok miatt érdemes megnézni.

    -

    Valószinű valamikor megnézem a part4-t is és talán a part5-t. Bár lehet hanyagolnom kéne a sorozatokat, mert nem lehet egyszerre csak egy részt megnézni, főleg ha cliffhangerrel végződnek. "Csak még egyet megnézek" és aztán azon kapom magam, hogy hajnali 2 van és egy csomó teendőm nem végeztem el és ez megy egész addig, amíg nem érek a végére. Kényszeresen felszabadítok minél több szabadidőt és nézem. Sokmindenben mértékletes tudok maradni, sorozatok terén egyáltalán nem.
    Kivételt jelentenek azok a sorozatok, amiket már láttam, ott simán megy, hogy monjuk napi 1 rész vagy ilyesmi. Meg valószínű azok, amelyek inkább rövidfilm csokrok.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák