Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz mike1334 #41367 üzenetére

    Minél korábban minél több (szelektált) információt szív magába, annál jobb.

    Választottam egy könyvet a bótban 4 éves koromban és abból kezdtem tanulni az olvasást. Mondjuk motivált voltam, ergo érdekelt a paleontológia és nem kellett tukmálni a betűket sem, kérdeztem utánuk magamtól.
    Játszani is bőven maradt időm. ;)

    Ha ez alapból nincs meg, akkor a szülő is tehet egy s mást az érdeklődés felkeltésének érdekében. támakörtől függetlenül.

    Az a kemény, hogy még mindig tisztán emlékszem képekre a könyvásárlásról, pedig 29 évvel ezelőtt történt - úgy látszik, maradandó élmény volt. Zdeněk Burian meg mai napig a kedvenc festőm. : >

    Rajtam kívül vannak még mások is a topikban, akik iskola előtt már olvastak és biztos, hogy nem vált a kárukra. Minél fiatalabb valaki, annál fogékonyabb az új tudásra és hatványozottan igaz ez a kisgyermekkorra - ennél ideálisabb már csak az lenne, ha a szülők rögtön két nyelven beszélnének hozzá.

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák