Új hozzászólás Aktív témák

  • IronClock

    újonc

    Hello!
    Én is ajánlanék animét! Nihei Tsutomu mangájából (a manga jobb mint a movie) készült a Blame című szösszenet. Sztem megéri, nem nagyon tudok róla beszélni, látni kell. Emellett ott van a Gantz (manga -> Oku Hiroya) a manga nekem nagyon tetszik, bár még az elején járok. Biztos jó az anime is, de ahhoz még hozzá sem szagoltam, annyit tudok róla, hogy vanXD
    Öhm, a szinkronos dolgokra visszatérve... A magyarok tudnak jó szinkront csinálni. Csak eddig úgy fest, az animéket talán nem veszik elég komolyan, hogy igényesebbet hozzanak össze. Ott van pl a FullMetal Alchemist, aminek viszonylag jó a szinkronja, szvsz. Eltekintve az első (?) résztől, ahol Edward kergeti az öccsét a homokban, mindezt olyan unott és színtelen hangon, hogy ááá. Viszont, a hazai anime csatorna biztosan sok nézőt vesztene, ha mindent feliratozna. Én jóban vagyok a feliratokkal, pl Mirage of Blaze kifejezetten jó volt úgy (inkább a BL vonások voltak azok amik földre küldtek) csak az egyik résznél vhogy eltolták a feliratotXD videóra akartam venni, ráadásul pont egy ismétlés volt. Nem tudom, azóta leadták-e normálisan, de ettől az incidenstől eltekintve mondhatom, igényesen rakták össze a feliratokat.
    Death note: jó. A történet nagyon jó, ez vitathatatlan. Nagy kedvencem volt, és igen, a zenék is nagyon jók. Csak ugye a szinkron... Amin látszik, hogy azért foglalkoztak vele, csak ugye aki látta japán szinkronnal annak fáj a szíve mikor vki azt mondja hogy 'Lájt'.
    Ja, végezetül:D Ha unatkoztok otthon, annyira hogy már semmit sem tudtok kezdeni magatokkal, nézzétek meg a Cromartie High Schoolt.XD Egyszerűen fáj. Agyzsibbasztó kreténség... Már csomó mindenkinek ajánlottam, hát...XD

    Na meg a Naruto... új szinkron. Bárki bármit mond, igenis megéri új szinkront csinálni (ha másért nem, legalább hogy kiengeszteljenek azért a végzetes hibájukért, hogy Kurenainak elsőre komoly férfihangot adtak. :C ) Ja, és persze nem vágják ki a jeleneteket. Ígéret szép szó:)

Új hozzászólás Aktív témák