Új hozzászólás Aktív témák

  • Crystalheart

    senior tag

    válasz oriic #23086 üzenetére

    Igazad van, ez mutat egy kis fejlődést, de még mindig nagyon műanyag. (Viszont nem Blizzard-fanság ez, a Diablo 3 cinematicjai is műanyagnak hatnak, házon belül is vannak profibb és kevésbé profi szakembereik és művészeik.)

    A trailereit meg japánosan bénán vágták, bár ez természetesen a filmélményen nyilván nem változtat. Nem tudom, miért nem tudnak a japánok rendes trailert vágni. Nincs ritmusa, sem íve, olyanok, mint Hollywoodban 40 éve. Az amúgy technikailag fájdalmasan elszúrt (vagy nem befejezett?) Berserk filmek trailerei is pocsékok.

    Mister_X: Oh, akkor bocs a spoilert. Majd néhány év múlva, ha elfelejtetted, mindenképp olvasd el. :) Felnőtteknek való olvasmány annak ellenére, hogy gyerekeknek adják a kezébe. Olyan, mint a Híd Terabithia földjére c. film, gyerekeknek szóló fantasy kalandfilm érzetét keltette a trailer, aztán igencsak érett témájú lett, a félig gyerekekből álló nézőközönség meg nem tudta, mire gondoljon, velük a szülők sem... Az a rossz targeting iskolapéldája lehetne Hollywoodban - egyszóval a hazai kötelező olvasmányok jó része szintén a rossz targeting iskolapéldája lehetne. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák