Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    Hát ez f@sza! :U A Ricz/Ronin innentől csak srt-ket gyár és videós kiadásokat nem,sőt törölték is öket,mert FBI bácsi tovább tisztogat a feltöltő oldalakon! :W
    Idézem őket:
    Igen, hova lettek a letöltések? Tehetnénk fel a kérdést, de megsúgom a választ: töröltem őket. Nem, nem április tréfa, valóban töröltem őket. Ugyanis történt egy s más a fejlesztés közben, ami jelentősen visszadobott minket, de szerintem sok mindenki mást. De előbb vegyük számba a koporsószögeket:

    1. Az FBI-RIAA páros leállítja a Megauploadot.
    2. Több fájlmegosztó is megadja magát az amerikai nyomásnak, sorra halnak el, mint a Fileserve, Wupload.
    3. Mások iszonyatosan lelassulnak, vagy már nincs hova lassulniuk, mint az ifile, DepositFiles, FileFactory.
    4. Mások szűrni kezdik a forgalmat és a tartalmat, mint a Rapidsári vagy a Mediafire.
    5. Bár lehetne websiteokat szedegetni, de nem érné meg szemernyit sem. A helyzet változatlan lenne. Ilyennel próbálkoztam az aninet alatt is, de ott fuccsolt be az ötlet, hogy több videónk van, mint amennyi hely, valamint ezt a helyet is szűrik.
    6. Mivel ezt a helyet is szűrik, egyes dolgokban más megoldásokhoz kell folyamodnunk.

    Azaz, a fansub világ durván el van kaszálva. Az egyetlen megoldás egy saját szerver lenne, de ez csak akkor lenne lehetőség, ha a 36. ősömig visszamenőleg rokonságom lenne egy dubai olajsejk bácsikámmal, aki rám hagyományozza az ország szervereit. De ennek az esélye csekélyebb, mint annak, hogy megnyerjem az ötös lottót. Mert ha már szerver, én nem csak az alkatrészeken, hanem azok rendszerén is minőségi összeállítást szeretnék, ami pedig nem olcsó mulatság.

    Nem tudom mi lesz itt,de sanyarú világ jön ránk! :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák