Új hozzászólás Aktív témák

  • eszgé100

    őstag

    nem tudom használ-e valaki ios-t itt a topikban, de azért bemásolom, hátha valakit érdekel rajtam kívül is :)

    pár napja kérdeztem, hogy hogyan tudnám a film.indavideo.hu filmjeit nézni iphone-omon, külföldről? Az alapválaszokat megkaptam kraftxld-től, és egy másik topikban, amiket ezúton is köszönök, de azért egy kicsit kifejteném, annak aki esetleg hasonló cipőben jár mint én.

    Először is ellátogattam a vipVPN oldalára, ahol regisztráltam egy ingyenes fiókot (semmi bonyolult, felhasználónév+jelszó+email kombóval kivitelezhető), az úgynevezett vipVPN Basic Lite-ot, amelynek egyetlen hátulütője a fizetős változatához képest, hogy 1Mbps-re van korlátozva a sebessége.
    Miután végeztünk ezzel, el kell navigálnunk magunkat a Beállítások > Általános > Hálózat > VPN-hez, ahol a VPN konfiguráció hozzáadásával beállíthatjuk VPN kapcsolatunkat ami a következőképpen fog kinézni:

    - felül a PPTP gombra bökünk
    - Leírás: vipVPN Basic
    - Szerver: basic.vipvpn.hu
    - Fiók: a regisztációkor megadott felhasználónév
    - RSA SecurID: OFF
    - Jelszó: a regisztrációkor megadott jelszó
    - Titkosítási szint: Maximális
    - Összes adat küldése: ON

    Mikor ezekkel is végeztünk, megjelenik a választható konfigurációk között, bepipáljuk, és felette a nagy VPN kapcsolójával aktiválhatjuk is. Sikeres csatlakozás esetén elindul a számláló és felül a szolgáltató neve mellett megjelenik egy kis VPN ikon.

    A filmek megtekintéséhez szükségünk lesz még egy Flasht támogató böngészőre, ehhez ajánlom a Skyfire-t, a filmre kattintva, kb fél perccel később már indult is a lejátszás, és tekerni is lehet benne. Próbáltam Puffinnal is, de azzal sajnos ugyanúgy az alap hibába futottam bele, hogy külföldről sajnos nem elérhető. I4-el és egy jb-s 4S-el tudtam csak kipróbálni, ezért azt nem tudom megerősíteni, hogy a többi iKészülékkel mi a helyzet, de valószínűsítem, hogy azokkal is gond nélkül működik. Bocs egy kicsit hosszú lett, de remélem pár embernek azért tudok vele segíteni

    "-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

Új hozzászólás Aktív témák