Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz instantwater #37180 üzenetére

    és hát mindannyian tudjuk milyenek az angol házak. Engem leginkább a szűk szobák, szűk ablakok, és a napi többszöri szűk lépcsőzés taszít.
    detto, total egyetertek. plusz az altalanos "minosege" ezeknek a fa fodemes, recsego-ropogo, (inkabb moderalom magam) valamiknek, amik mellette még aranyaron is vannak, ha ertelmesebb kornyeken laksz, mint mondjuk en. bár, az utobbi 3 ev tett azert, h a fos kornyekeken is irrealisan dragak legyenek ezek a zsebkendonyi kerttel ellatott sorhazak. legalabbis errefelé.

    amit meg en igazan szeretnek, az otthoni, akár amcsi style one storey bungalow, lepcsozes nelkul, europai meretu szobakkal meg kertkapcsolattal... na ahhoz meg sok sikert. olyan elmebeteg arakon megy, h en nem tudom, mi a f@szt gondolnak ezek. ha egyaltalan talalsz, mivel azokbol itt alig epul(t) par %. :W

    ezek egyelore elegge vissztartanak attol, h vegyek itt valamit, de leginkabb az aruk. nem beszelve a politikai helyzetrol. sztem kivarok nehany evet, merre halad tovabb az elet meg az arak itt, aztan dontok. addig igyekszem gyarapodni, meg fejlodni.

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák