Új hozzászólás Aktív témák

  • Coccolino_O

    őstag

    válasz FeRkE #26271 üzenetére

    Attól függ, hogy milyet szeretnél. A 15 éves tényleg olcsó, de a 2015-ös 45 ezer fontos Range Rover nem annyira. A biztosítás csak onnantól jó buli, ha mész előre az években balesetmentesen, viszont egy friss jogsival (mint ami nekem is lesz idővel) egy rémálom. Háromszor annyit kifizetek egy évre, mint magára a kocsira összesen. Hogy többet tudsz-e félretenni, azért az azon is múlik, hogy miről vagy hajlandó lemondani. Ez főleg akkor van így, ha egyedül élsz. Minimálbérnél garantált a tömegszállás.

    Mellesleg én csak azt látom a környezetemben, hogy az embereknek nincsen semmilyen elképzelése, hogy mit akarnak az élettől. Hát így persze, hogy szar Anglia. Csinálnak valami aljamelót minimálbérért, és csodálkoznak, hogy évek/évtizedek múlva is ugyanott tartanak, mint ahonnan elindultak.

    tildy: Hm. Igazából mindegy, hogy mit tervezel a gyerekeidnek, mert Európa már halott. Mire mi mennénk nyugdíjba, addigra drasztikusan meg fog változni a demográfiai összetétel. Angliából pl. Pakisztán 2.0 lesz, Mo.-ból, nos, azt is mindenki tudja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák