Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz Viszlát #21236 üzenetére

    Igen, jol latod. Illetve en is tisztaban vagyok vele, hogy nyugaton a tudast fizetik meg, amit birtokolsz, nem azt, kinek vagy a felszopoja, fialanya, vagy haverja/rokonja. Minel inkabb tapasztaltabb vagy, illetve minel nehezebben "helyettesitheto"/betanittathato a tudasod, annal tobbet kapsz. Es ez szerintem igy is van jol, mivel van, mi osztonozzon arra, hogy fejleszd mindig magad. Mar akiben van ambicio ilyesmire. Bennem van, csak szeretnek mar "szakosodni", igazabol. De addig meg sok tennivalom van, elso es legfontosabb, hogy a mekegos, ooo-zos alap angolomat turbozni minel magasabb szintre - plane, mivel egyik vagyam/celom, hogy ha nem is anyanyelvi szinten, de felsofokon (nem otthoni felsofok) beszeljek/irjak/olvassak angolul. Tudom, nem felev munkaja, de rajta vagyok leszek az ugyon.

    Ejjha, nem semmi eletutad lehet. Asszem megjartad te is a "poklot". Ugyhogy "megerdemled" azt az f10et, te nem osszelopkodtad az arat, mint sajnos otthon szokas.
    Szivesen olvasnek ezekrol bovebben a blogodban, ha egyszer megirnad. (A kocsirol is! :D ) Emlekszem rad regebbrol, mikor meg nem regeltem, csak olvastam a forumot, hogy mar akkor is elegge "komoly szinten voltal szamontartva " a forumon. Mondjuk nyilvan nem veletlenul. Arra is emlekszem, hogy 2k8 vagy 9 korul volt valami cirkusz, ami miatt toroletted minden irasodat, es nem jartal ide egy ideig. De vegul visszatertel, es nem tudom, a cikkeid is visszatertek-e mar. Ezekrol is szivesen olvasnek, erdekelnek as ilyen emberi tortenetek. Plane, ha valamennyire "ismerem" is az illetot. :)

    Igen, ezeken is gondolkodtam, foleg, mivel autobuzi vagyok, es kivalo sofor is akarok lenni, de a buszozasbol max tavolsagit fogok megprobalni, mert a landlordom sofor a firstnel, es lebeszelt rola. Kb az megy itt, mint otthon a bkvnal, meg hasonlo vallaltoknal. Annyi elonye van, hogy lehet tulorazni, amit tisztessegesen megfizetnek.
    Kamionozni is akartam, c jogsim mar meg is van, de egyelore jegelem, mivel az ugye elegge ciganyelet, alig vagy otthon. Es hiaba jarsz be adott esetben szep videkeket, ha nem tudsz otthon lenni eleget, es kvazi a jo kereseted sem tudod kielvezni. De erdekel meg, csak felretettem.
    Szoval szerintem, ha erre indulok el, elsokorben a c-vel fogok valamit kezdeni. Csakhat miotaa letettem a vizsgat (2009 kb) ugy alakult, hogy egy percet nem vezettem vele. Szoval kb ujra kell majd tanulnom, plane a masik oldali vezetest is.

    Meglatjuk, mi sul ki belolem...

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák