Új hozzászólás Aktív témák

  • rootkiller

    őstag

    válasz Keeperv85 #6391 üzenetére

    Szerintem nem vágtad le úgy a dolgokat ahogy azt én elképzeltem.

    Úgy gondolom hogy valamilyen módon befolyásolni lehet a particiók méretét. Ez vagy független a ROM telepítéstől, vagy nem, de megoldható.

    A másik dolog, hogy a telepítendő ROM-ot is lehet valamilyen módon módosítani, így megoldható az, hogy a telepítőkészletből kikerüljön a swype, a google térkép, a social hub, az e-mail, a mozgó hátterek és az egyéb göngyöleg amire nem tartunk igényt.

    Márpedig ha ezek kikerülnek akkor azzal felszabadul annyi hely, hogy a Facebook cache termelésének hatására nem 20MB szabad hely lesz azon a 160MB partición hanem stabilan 50MB felett lenne, jobb esetben 1-2 alkalmazásnak nem kéne a memóriakártyára kerülnie jótékony hatást gyakorolva a telefon sebességére!

    Itt úgy tűnik hogy nincs külön cache partició. Ha a facebook betermel 16MB gyorsítótárat, akkor a 160MB-ból 25MB lesz az elérhető szabad hely, majd ha ezt töröljük, akkor hirtelen itt már 41MB lesz ez az adat, ami nekem azt mutatja hogy ugyancsak ide dolgozik a fent említett alkalmazás ellentétben az S II-mmel, ahol nem tapasztaltam a data partició üres területének megnövekedését cache törlés után.

    Artengo TR 990 Pro

Új hozzászólás Aktív témák