Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    Udv, remelem jo helyen jarok a kerdesemmel.

    beujitottam egy Nothing Phone 2-t, ami tud 45W toltest PD3.0, PPS, QC4 szabvanyokon. toltofejet nyilvan nem adtak hozzá. kaptam korabban egy Samsung EP-TA865, illetve egy ZMI HA833 toltot, mind a ketto elvileg 65W-ot tud max Type C-n. a kabelem Ugreen C-to-C 1 m.

    ugyan nekem csak 45W kell, de a Samsunggal a problemam, h ha radugom tolteni, felmegy kb 25W-ig nehany masodperc alatt, majd villan egyet a telo, mint amikor radugom a toltore. tehat kvazi ujrakezdi. most ha ez is PD, akkor ez mi? miert csinalja?
    korabbi telefonjaimat, pl HTC, Xperia, vagy akarmi más Type C-s eszkozt hibatlanul tolt, ujrakezdesek nelkul, ertelemszeruen lassabban. emiatt nem hiszem, h a toltonek van baja.

    A ZMI meg Type C-n tud 45W-ot leirasa szerint, vele olyan 36W-ig megy fel max, majd nehany perc utan beesik ilyen 15W kornyekere. most ezt sem ertem, miert csinalja?

    azt tudom, h toltottseg fuggvenye, h mennyivel tolt, meg ahogy telitodik az akksi, ugy lassit a tolto. de miert "villog" a Samu, es miert nem hasznalja ki a full elerheto sebesseget a ZMI-vel, hha mindketto PD szabvanyu, es a kabel is elvilg tudja az 5A-t (vagy mi kell hozza, h menjen, ezt olvastam)? :F

    probaltam masik kabellal, ugyanez volt az eredmeny. :((
    most akkor megsem elég az, h C-to-C kabelt meg PD toltot hasznalok? komolyan be kell szerezni egy harmadik toltofejet, hha ki akarom hasznalni a telefon ezen tudasat? nesze neked kornyezetvedelem, de ezt inkabb nem is teszem hozzá.

    akkustatnak/monitoringra amugy AccuBattery-t hasznalok, nem tudom, az mennyire szamit megbizhatonak?

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák