Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz togvau #42087 üzenetére

    1. a törött kijelzős telefon adataihoz hozzáférni akaró ember esete 100% ugyanaz mint a lopott telefon adataihoz hozzáférni akaró embere esete. Szóval annyira nem hülyék akik az AOSP forrást írják.

    2, a törött kijelzőnek két szalagkábele van nálad is szerintem, az egyik a kijelző maga, a másik a digitalizáló.. ha szétszeded és csak a digitalizálót kötöd le akkor van kép és menne egy USB OTG egér és/vagy egér és billentyűzet is.

    3. Ha már van adb de mégis kéri mindig akkor vagy a PC-d volt újratelepítve vagy nem ugyanazzal az ADB-vel próbálsz csatlakozni mert a géped fingerprint-je időközben megváltozott így a telefonod számára ez egy új PC.. vagyis ha az adb kapcsolatot akarod használni akkor ugyanazzal a fingerprint-el kell rendelkezz, mert az már volt engedve.

    4, viszont ha van ADB akkor használhatsz scrcpy-t vagy guiscrcpy-t egy egérrel, adb-n keresztül, megkaphatnád 1:1 a képet PC-n.

    Tudnék mást is mondani de az első pont után itt csak teljesen legális lépések elfogadhatók (nem, privátban se..). Esetleg ezt olvasd át ötleteléshez még.

Új hozzászólás Aktív témák