Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Régóta küzdök egy Samsung Galaxy S6-tal, és úgy vélem, a probléma lassan túlmutat a konkrét készüléken, lehet, hogy szoftveres eredetű, azért posztolok ide.

    A telefont újonnan vettem, soha sem volt mókolva, nem rootolt, én csak használom. Gari lejárt. Nincsenek kétes appok telepítve rá, se játékok. A sztori röviden, hogy időről időre a telefon újraindult már újonnan is, de akkor csak havonta, mostanra viszont már napi szinten. Van, hogy bootloopos lesz, van, hogy befagy a bootképernyő és csak többszöri hard resettel sikerült elindítani. Újra lett szoftverezve a boltban, ahol vettem, és a kérdésem igazából magára a szoftverezésre vonatkozik.
    Az biztos, hogy változott a szoftver rajta, mert korábban a telefon németül indult első indításkor, és volt rajta 4-5 német alkalmazás telepítve alapból (a gyári visszaállítás után ezek mindig vissza is jöttek). A készülék most portugálul indul, az említett appok nincsenek rajta, viszont ami furcsa, hogy a szoftverinfónál szögre ugyanaz van, ami előtte volt. Ennek így kellene kinéznie? Vagy ez úgy működik, hogy több ROM is létezik totál ugyanazokkal az adatokkal? Alapsáv verzió, build number, minden ugyanaz, mint volt korábban.

    Azért kérdezem, mert ha ez a ROM (régiótól függetlenül) hibás, akkor hiába az újraszoftverezés...

    Én már mindent kizártam, sok mindent kipróbáltam, de nem oldódott meg a probléma. Akksi állapotától függetlenül csinálja, ezt is kizárhatjuk. Persze, alaplaphibás, de egy ilyen telefonnál az gazdasági totálkár, szóval keresem az egyéb megoldásokat.

    Szerintetek? Változnia kellene a szoftver paramétereinek? Mi ennek az elve egyáltalán?

    Köszi a válaszokat előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák