Új hozzászólás Aktív témák

  • emeron

    tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni. Sógorom megkért, hogy segítsek a 11 éves gyerkőcének telefont választani. Egyelőre úgy néz ki, hogy egy Samsung Galaxy A5 (2017) készülékre esik a választás. A probléma inkább szoftveres jellegű, mintsem hardveres.

    Eddig a csemete Windows Phone-t használt, ahol a Microsoft-fióknál lehetőség volt szülői felügyelet és ebből eredő korlátozások bevezetésére (megjegyezném, hogy nagyon profin van megoldva). Android rendszernél azonban nem egyértelműek a lehetőségek. Tájékozódtam a neten, de úgy tűnik, hogy a Google Family Link szolgáltatása csak és kizárólag az USA-ban elérhető (ami elég kiábrándító, pláne hogy a landing page teljesen magyar). Google-fiókot pedig (úgy tudom) 13. életévét be nem töltött személy nem hozhat létre.

    Tehát a kérdés a következő: hogyan oldható meg a szülői felügyelet egy A5 telefonon? Szülői felügyelet alatt a kijelző időt (akár alkalmazásokra lebontva), fizetős alkalmazások kötelező szülő általi jóváhagyását, korhatáros alkalmazások telepítésének tiltását és korhatáros weboldalak tiltását kell érteni.

    Milyen megoldásokat tudnátok javasolni, amik lehetőleg cross-platform megoldások (iOS, webes felület).

    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák