Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz ksanc #15683 üzenetére

    Egyszerűen meg akarom csinálni, mert azt szeretem ha valami jól működik :) Valami megoldást biztos kerítek előbb utóbb :D Főleg ha kínai nyelvvel működik így akkor magyarral is kellene valahogy :)

    A másik nagy gondom, hogy a kis rizsák úgy oldják meg sokszor a tyúklábas telepítést, hogy az app nem is található a romban, csak linkek jelennek meg az asztalon. Nem app telepíti, valahonnan máshonnan indulnak. Hol lehet ezeknek a forrása? Vagy ez romonként változik?
    A gyári romban egy compound.db fájlban van eltárolva hogy mik legyenek a képernyőn, ikonok, mappák. Ezt kellene szerkesztenem valami adatbázis kezelővel de amik vannak nem nyitják meg. ( vagy már régieket használok, majd keresek még valamit)
    Van viszont egy másik romom ahol nem jövök rá honnan jönnek ezek a linkek.
    Van ötlet hol szoktak ilyen beállítások lenni?
    Egyébként itt a fórumban osztottam meg az emui romokat mert a gyári coolpad finoman szólva is igen bugos. Az emui 3-hoz már csak 1-2 kis finomítás kellene.

    A gyárinál pl most jöttem csak rá hogy a témák letöltése miért nem indul: ha nem kínai a nyelv akkor el sem indul az app :( Kb 5 órája ezen molyolok hogy melyik módosítás okozhatja ezt. :( Simán kidob ha nem kínai a nyelv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák