Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz gyuszito #25155 üzenetére

    Úgy érted, a 209 USD-s Caesar A9600 (általad linkelt oldal) sokkal olcsóbb, mint a 199USD-s Zopo ZP910 (Svejk által linkelt oldal)?

    Ha a normál free postával kéred, akkor valóban olcsóbb lesz a végén, de gyorspostával továbbra is az eredeti az olcsóbb. Ha pedig Olaszországból rendeled a ZP910-et, akkor a kínai gyorspostához képest ugyan 18 USD-vel drágább, de biztosan nem kell fizetned ÁFA-t, illetve esetleges garanciális ügyintézésnél is kedvezőbb helyzetben leszel.

    A sokkal olcsóbb tehát nem állja meg a helyét. Még a két véglet esetén (A9600 Kínából hagyományos postával kontra ZP910 gyorspostával a drágább helyről, azaz Olaszországból) is csak 42 dollár a különbség, melyet nem olyan könnyű sokkal olcsóbbnak nevezni, főleg ha cserébe tudod, hogy kb 2-3 héttel hamarabb a kezedben a készülék (2 nap vs 3 hét), a gyári frissítések biztosan megjönnek a készülékedre, a gyári oldalról plusz ajándékokat is kapsz a készülékhez, rendes támogatást kapsz, biztosan nem kell aggódnod az esetleges vámkezelés során, valamint garanciális ügyintézés esetén EU-n belül intézheted a dolgaidat.

    Nem rábeszélni akarom az embereket a Zopo készülékekre vagy a gyártói vásárlásra, de csak azért, mert te megrendelted az általad kapacitált készüléket, még nem jelenti azt, hogy az a legjobb vásárlás. Mondom ezt amellett, hogy szerintem nagyon jó készüléket vettél és bizonyára szeretni fogod, de a hozzászólásod nem igazán állta meg a helyét, csupán arról volt szó, hogy neked más szempontok voltak a mérvadóak.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák