Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Ájvé #137435 üzenetére

    Pedig ez ilyen sajnos. Már a mobilokon is eljutunk oda, ami annak idején pc-n volt. Annyira megerősödtek a telefon hardverek, hogy mostmár ugyanúgy nem állnak neki optimalizálni, hanem inkább kettővel feljebb kattintják a hardver követelmény csúszkát. Figyeld meg hogy a menő játékok már mind így fognak kijönni, a win/linux vagy konzolos verzió szinte egy az egyben átkerül androidra a legkevesebb ráfordítással, csak ami az alatta levő operációs rendszer változása miatt szükséges.
    Ezzel majd játszol két év múlva a közepes telón, az újakhoz meg csúcs hardver kell. Nem számít a gyenge telefon már nekik, a gamer az telefonon is gamer. Emberek képesek százezreket költeni video kártyá(k)ra, százezres processzor, majdem annyi az alaplap, ram, ház, táp, stb, meg az aranyáron mért "gamer" perifériák, cuccok, a monitor(ok)ról ne is beszéljünk. nagyon könnyen a milliós tételbe lehet csúszni vele, és még így is pörgős a piaca. Szerinted akkor számít egy 600-800-1000 dolcsis telefon?

    Az általam linkelt másik cikk ami úgy kezdődik, hogy "Update: October 11", ha nem érted az angol szöveget, akkor másold be egy fordítóba. Szerintem a "if your Android smartphone or tablet meets or exceeds the following hardware and software requirements" kifejezésben az aláhúzott rész nem azt jelenti hogy ajánlott. Nálam legalábbis az egyezik vagy meghaladja kifejezés nem azt jelenti.
    Nem tudom miért nem tudod ezt megérteni, ebből a cikkből vagy a gyári lapról légyszíves másold be azt a kifejezést ami azt jelenti hogy ajánlás. Annál is inkább, mert ha az lenne, akkor a letölthető fortnite telepítő nem dobálná vissza a snapdragon 530 alatti telefonokat azzal, hogy nem teljesíti a minimális követelményeket.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák