Új hozzászólás Aktív témák

  • kmisi99

    addikt

    Megjött ma a Doogee DG280 LEO telefonom feketébe, ha valaki esetleg erre adná a fejét írok egy kis rövid beszámolót.

    1. Kijelző: A kijelző szerintem nagyon szép, kb 240ppi körül van, ha keresünk pixeleket találunk, de amúgy totál jól használható és nem zavaró, anno a galaxy s2 230ppi körül volt, akkor se volt belőle baj. A fényerő és a betekintési szögek ips hez méltóak tökéletesek nincs velük baj szépek a színek. Előlapot plexi borítja vagy valami hasonló, ugyan az mint minden nem gorillaglassos olcsóbb telefonon találunk.

    2. Hardver rendszer: Meglepődve láttam, hogy amint bekapcsoltam már jött is az infó, hogy frissítés jött ki, 1-2 új programot kapott meg bug fixet. A hardver tökéletesen meghajtja ezt a telefont, akadás nincs bár én más launchert használok a gyári elmegy egynek, de nem tetszett. Szoftveresen nagyon felcicomázott, akár egy nagyobb gyáró is kiadhatta volna nem tűnne fel, van power saving fül, különböző gesztus vezérlések, pl dupla koppintással a telefon feléled, M betű rajzolásával zenelejátszó, és még sok hasonló extra. A beállításokban szám szerint 5 extra menüpont van ami stock androidba nincs.

    3.Külső: A gumis hátlap, képeken gagyinak néz ki, de élőben tetszetős, nem tűnik gagyinak fogása nagyon jó nem csúszik, szóval egész jóra sikeredett, eddig 4/4 embernek tetszett akinek mutattam. Elméletileg "ütésálló" A gumis hátlaptó mert körülöleli a telefont, mindenesetre biztos enyhíti a becsapódást. Ha kell tudok fotót felrakni róla.

    4. Kamera: Na itt fogta a gyártó megkereste a leges leges legolcsóbb kamerát, majd mondták, hogy nem ez nagyon drága ez nem lesz jó, így a fiókból kerestek pár 5-10 éves kameramodult majd a telefonba rakták. Még autofokusz se nagyon működik csak éppen hogy van valami. Olyan mint makro meg a mesébe sincs. A led villanó a többi kínai szintjét hozza, zseblámpának jó és 30-40cm re még meg is világítja a fotót.

    5. Akksiról még nem tudok nyilatkozni mert fél napos a telefon, de nem tűnik vészesnek, 1800mah tól sokat nem lehet bárni, de szerintem 1 napot ki kell bírnia.

    6. Egyebek, a hangszóró viszonylag hangosan szól és nem recseg nem torzít teljesen átlagos, szóval ennyi pénzért jó, a rezgő motor átlagos, rezeg rezeg de nem fog szétrázni, Hívás közben nem volt gond, térerő házban maxon van, Mobilinternet a micro simen 3g sima simen edge. Nincs velük se baj, wifi hatótávja átlagos. Egyáltalán nem kicsi de nem is nagy. Van akit zavarhat, hogy a hangerő gombok jobb oldalt a bekapcs gomb bal oldalt van. Én ilyet még nem láttam, nekem még mindig szokni kell mert állandóan hangerő gombot nyomkodom. A gombok nyomáspontja határozott, kicsit nehezebb benyomni de nem rossz. Az érintő gomboknak nincs háttérvilágítása. Kicsit nagy mag a telefon a kijelzőhöz képest, de még az átlagos kategóriában van. Magyar van benne, bár elég sok helyen alkalmaztak google fordítót de összességében jó.

    Vámmal együtt az a kb 25 000ft os ár érte szerintem korrekt, egyedül kamerából kellett volna kb 1$ al jobb és máris kiváló vétel lenne, de így se rossz telefon. Én nem csalódtam benne. Végül is az ember nem tudom mit kap 20-25 000 körül itthon? 4 magot és 1gb ramot nemigen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák