Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    Sziasztok, most is megpróbálkozom pár kérdéssel, hátha:

    1. A nagy app leárazásokban sikerült szert tennem egy N7player-re. Viszont állandóan fel akar tenni egy borítót [link]. Nincsen engedélyezve neki az automatikus borító letöltés, plusz nekem sincs egy borítóm sem. Annyit észrevettem, hogy a zene mappámba becsempész egy mappát, ahová borítókat tesz, és ott van köztük ez is, azonban törlés után újra előjön. Más tapasztalt ilyet? Reklám, vagy vmi más ez?

    2. A Boat Browser böngésző tényleg nem tud oldalt tördelni már? Elfelejtett? Anno megvettem, és bár a Floating tab miatt nem szívesen cserélném le, de ha tényleg nem tud már tördelni akkor van olyan ami tud? Operát próbáltam egy tablet-en -utoljára olyan aug. környékén), sokszor volt fagyás és újraindulás mialatt böngésztem, Dolphin Browser meg ha jól emlékszem csak max 10 lapot enged megnyitni egyszerre, az annyira nem szimpi.

    3. Olvastam, hogy sokan szeretitek ezt a hívásfelvevőt: [link]. Ez miben tud többet mint ez: [link]?

    4. Illetve ha már hívásrögzítő: az ACR-t használom egyelőre ingyenesen és 3gp-ben rögzít. A PowerAmp tényleg nem képes lejátszani ezt a formátumot? Minden más, még az ES File Explorer beépített lejátszója is viszi, de a PA sehogy sem. Ez tényleg ennyire fos? Már kezd vele egy kicsit kilenni a tököm: Licence-el állandó bajok net nélkül, most meg még ez is. (Ezért is lett véve az N7, meg pár lejátszóval még szemezgetek).

    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák