Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz VD #5103 üzenetére

    Mindössze a galaxy y topicja igen kihalt. Szerintem akinek van az is szégyelli, azért nem írnak oda. Vagy tudja a fene.
    @Ryle: Az a telefon egy rakat szerencsétlenség, semmire nem mész vele. A CM7 port szánalmas, mert a GAce-ről akarják nyomatni, amiben másik CPU-van, ennek ellenére elindul de alapvető funkciók nem működnek. A többi meg gyári ROM-ra épül, alapjaiban nem változtatja meg a telefont. Béna és feltehetően bugos marad. Véleményem szerint azt a telefont nem szabad megvenni amit birtokolsz, egy X8 CM7-tel fényévekre otthagyja, és még olcsóbb is. (nem beszélve arról hogy X8-ra egyre jobb az ICS, mostmár van rá DSP driver, tehát VGA videofelvétel, lejátszás, youtube HQ, bár még hajlamos belaggolni)
    Itt az XDA topicja, de még nagyon a kezdeteknél tart még mindig a fejlesztés. Tekintve hogy a mobil felhasználó bázisa egyaránt nem a vérkockákból áll, és még nAa(Vassilis Tsogkas), Mur4ik, vagy Miroslav_MM-hez hasonló fejlesztőt sem érdekli a cuccos.
    Itt segíthettek a Broadcomnak kiadott petícióval, hogy végre meglegyenek a driverek. Ezzel meg lenne oldva az ÖSSZES BCM21553-mas teló gondja, pl S5830i, S5570i, Alcatel V860. Remélhetőleg sikerül.

Új hozzászólás Aktív témák