- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz Antilhu #1844 üzenetére
A licenc a gmail email címedre szól, ha telefont váltasz és nem változik az email címed (na és persze kompatibilis az alkalmazás az új operációs rendszerrel) akkor folytathatod a szoftver használatát.
Bankkártyával tudsz fizetni és biztonságos (Google Wallet). -
Foose
addikt
válasz Psytech #1852 üzenetére
Még TB-vel nem néztem. Csak kérdeztem,hogy mivel töröljem fagyasztás után. (mivel nekem így javasolták,hogy 2 appot használjak.) De ha TB látja,megpróbálom azzal törölni. De más app-al sem sikerült,már ebben sem bízom
dokee78 oksa,úgy lesz. Csak előbb még le kell tölteni TB-t[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
darvinya
titán
Na ez már nagy káosz amit leírtál.
ICS 4.0.3-ról nincs script ami 4.0.4-re megy.
Amúgy amit javasoltam az csak a kernel csere, ICS 4.0.4-4.0.3/root-4.0.4.
1. van egy fw-m (ld: 4.0.3_root_OTA fw) amit csak root-olni kell és OTA-n frissíti, az már nem ICS 4.0.4 .431-re megy hanem .587-re.A három app nem a vendor mappában van?
Vagy inkább a data/app mappában?
Utóbbit alkalmazások felületről törölhetőek.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Foose
addikt
válasz darvinya #1855 üzenetére
Na de azzal lett kezdve,hogy a 4.0.3-at próbálta rootolni,nem ment. De mostmár hiába rágódok ezen,nem úgy lett megcsinálva.
A 3 app amit törölni szeretnék: Let's Golf,OfficeSiute (alap telepített free verza),Facebook app.
De semelyiket nem tudom se Root uninstallerrel,se ES File-al,(nem látja a 2 előbbit a system/app-ban)
Oksa Dokee78,így értem. (bár tegnap kérdeztem is,hogy mind a kettő kell..??)[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
Napi játék ajánló:
Swing Shot
Ingyenes (De van benne vásárlási lehetőség) Játék mérete: 32 mega.
[link]Ügyességi játék. Le kell dobálni gonosz állatokat. Kezdésnek kapunk egy rakás majmot botokkal és liánokkal. Minden győztes "csata" után banánt kapunk, amikből újabb állatokat és strapabíróbb szerkezeti elemeket vehetünk. Ezekből építhetjük meg a mászokát, amire elhejezhetjük az állatokat. Mindegyik állat bír valamilyen különleges képességgel. Az első 1-2 pálya igazi beetetés, hogy milyen könnyű, de aztán bekeményít a játék. One X-en és Galaxy Tab 10.1-en hibátlan. Nagy kijelző ajánlott, a célzás sokkal könnyebb!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Idézlek megint:
„ Asszem hogy felrakott 4.0.3-at,azt rootolta,és aztán vissza 4.0.4... „
Ezek után:
„ Na de azzal lett kezdve,hogy a 4.0.3-at próbálta rootolni,nem ment …”Na most akkor mi van.
Akkora katymasz van, hogy bűn már erről beszélni is.
A vendor mappásat EsExplp és RootExplorer, meg 1 másik engedi csak törölni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ABal
őstag
Én is megörültem neki, de aztán lefagyott a mosoly az arcomról, mert eddig példátlan módon beakasztotta a Galaxy Tab 7.7-emet.
Tapasztaltatok már ilyet ezzel a programmal vagy csak nekem jutott ki a jóból? Gyári ICS 4.0.4 van rajta.[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Foose
addikt
válasz darvinya #1861 üzenetére
De a 4.0.3-ból ő egy régebbi fw-t keresett asszem. Azt hiszed én tudtam követni,amit csinál? Ott a pont,amit keresek,az a vendor mappában van. (lets golf,officesuite) De a gyári facebook app a vendorban is ott van,meg ha jól emlékszem a system appban is láttam. Akkor ami a vendorban van,ES-el törlöm. Mert root uninstall nem tudja...Hm,azt írja az ES file,hogy sikertelen. ?? Engedélyt kell változtatni? "falhasználó: ír,olvas, csoprt: olvas,és másol: olvas. Ezek az engedélyek vannak ES File szerint a Lets golf-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Érdekes. Engedélyt változtatni az ES nem tudott, (???) de a root explorer engedte,így már tudtam törölni a Vendor mappában található 2 említett törlendő appot.
-
Foose
addikt
Titanium backup feltéve. Valami olyasmit írt először ki a TB,hogy nincs teljesen rendben a su fájl engedélye vagy mi. Ott mondtam neki,hogy állítsa helyre,ez meg is történt.
-
SamS20
senior tag
Nem tudom ki mennyire ismeri a Rayman Origins-t, vagy magát Rayman-t. De szerintem egy rohadt jó játék 77 mega, és annyi pénzt nagyon megér
-
-
iguana
őstag
nem nagyon játszom a telefonnal (általában pár percet ingyenes játékokkal, de hamar megunom) de aReal Racing 2 teljesen beszippantott, nem győzöm tölteni a telefont az eddigi legjobb játék számomra, nem csak a kategóriájában. gyönyörű grafika, jó irányíthatóság, játékmenet. (sok az 1 csillagos minősítés, sokak panaszkodnak fc-re stb. nekem még egyszer sem állt le)
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Foose
addikt
Hát ez? én ezt nézem
Csak mert ezt találtam,én itt szoktam nyomon követni a dolgokat... Azt hittem ez hivatalos topicja[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Tud valaki segíteni? Leszedtem nagy nehezen a gyárilag telepített Facebook appot (1.8.3) a telómról root után,de valószínüleg olyan fájlt is töröltem,amit nem kellett volna. Sem az 1.9.10 magyar nem indul,sem korábbi magyar. (vagyis indulni indul,csak bejelentkezéskor kidob mind "facebook leállt" hibaüzivel) De gondolom ha a magyarok nem indulnak,akkor angolok sem. Szóval van ötlete valakinek,honnan tudnám beszerezni azokat a fájlokat,amik kellenek a Facebook apphoz?
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz darvinya #1877 üzenetére
Jó jó fw bla bla,de minden nap én sem tudok vele rohangálni. Azt meg nem akarom elhinni,hogy nem lehet ezt helyrehozni semmilyen módon,ha esetleg tényleg rossz volt a nyitás vagy valami. Mert a Te szavaidból ítélve ez a teló kuka,nem jó semmire. Márpedig ha pc-t lehet újra telepíteni,akkor androidot is lehet full gyalulni. Csak ugye akkor megint be kellene szerezni mindent,hogy teljes ROM-ot cseréljek,és működő gépet szerezni. Én nem hibáztatlak,csak nem veszem jó néven,hogy piszkálsz mert esetleg nem jó a telóm. Aminek nyilván nem örülök,de mivel nem tudok bármikor működő képes gép elé ülni hogy mindent lepucoljak,kénytelen vagyok így használni.
[ Szerkesztve ]
-
Ambavir
aktív tag
Vannak nagyon jó app eltakarító progik, de a TB is tudja. Miért nem azzal? Ha nem fáj, akk próbálkozz egy visszaállítással mentésből. Amikor még megvolt a Face.
Előfordulhat még, hogy a töröltből maradtak dolgok, amik nem kompatibilisek az újjal.
Vagy próbálkozzál SD Maid-del. Olyas, mint a Cleaner Windows-ra. Hátha megtalálja a maradt dolgokat (a nem létező android regisztriben).[ Szerkesztve ]
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
Hát, full nem tudsz gyalulni. Csak TPT-vel. Aszt meg inkább nem ajánlom.
Ezért vannak a wipe-ok telepítés után...Tán kezd az elején. CWM-ből wipe-ok és úgy romról-romra. Stb. Most már tudod mit szeretnél belőle kihozni, így tán könnyebb. Ha máshol nem, akk a telón (SD) cipeld valahova a romokat stb és egyszerre csináljad meg. Ez sem megoldás?
Amint stabil és minden jó, akkortól ne birizgáljad.
Nem akarlak piszkálni, csak segíteni...[ Szerkesztve ]
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Foose
addikt
válasz darvinya #1877 üzenetére
Pont most írt a srác,hogy ne aggódjak,jó a telóm. "Felreertetted amit tegnap mondtam neked. Nem azert nem sikerült mert zart a bootloader-ed, hanem pont azert kell kernel cserével csinálni mert zárt bootloader esetén csak így lehet csinalni. Egyszerűen csak annyi volt hogy valamiért nem tudtam a regi kernelt visszatenni magaban ezért full firmware-el ment vissza és utana már rendben a leírás szerint ment minden."
(#1879) Ambavir Hidd el,próbáltam mindenhogy Egyedül a visszaállítással nem,nincs hozzá már kedvem,tegnap hoztam haza root miatt fw csere meg minden volt,és megint tök üres volt a telóm. Érdekes módon a Root uninstaller nem is tudta pucolni. De lehet hogy nem is érdekel a facebook app,ha anélkül is tudom használni a külsőleg telepített FriendCastert...
(#1880) Ambavir Áááá,ennyire még nem vagyok benne,eddig gyári ROM volt rajta,csak rootolni kellett. Ez még nekem magas,amiket itt írsz. Ennyire nem akarok belemélyedni egyenlőre.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Más kérdés. Ha vásárolta már a playről bankkártyával,minden be van állítva,akkor simán pc nélkül is tudok vásárolni a google play app-ba belépve? Csak rábökök a vásárolni kívánt cuccra,és megy minden mint a karikacsapás?
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Neutron playernél ,hogy tudom beállítani, hogy azokat a mappákat lássam, ahogy én felmásoltam a telefonra?
Össze vissza szétdarabolja nekem ami egy mappában van.. -
gatto_
senior tag
válasz margithid #1884 üzenetére
Ha vegyes előadóktól származó mappákról van szó, akkor csak úgy, ha rendbe szeded az mp3-ak idtag-jait. A neutront nem ismerem de a lejátszók többsége támogatja a mappa szerinti nézetet, ami nem szedi szét előadókra és/vagy albumokra, hanem úgy listázza ahogy a mappában van.
-
zhata
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki a Viberhez hasonló ingyenes, de sms programot? -
zhata
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
-
bubi92
őstag
valaki használ ilyet ?
-
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
megvettem én is a officesuite progit. egy kis gondom van vele. szeretnék megnyitni egy excel táblázatot, de elötte bejön egy ablak, karakter kódolás. hiába rakom automatára, nem jó, vagy bármelyikre nem nyitja meg, csak sötét a képernyő és inaktív minden gomb rajta.
ötlet? -
gyuszmó
őstag
üdv urak
Melyik progi olvassa a prc -filet? Töltöttem le könyvet ebben a formátumban de nem olvassa be semmi nálam .
köszi"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest