- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Akkor tehát a 0,25$-árt nem vonta le, ez attól független?
Magyarán vegyem meg "még egyszer" a játékot?Szerk.:
nxferenc: Én is google wallet-tel fizettem, de ahhoz ugye meg kell adni a kártya adatokat. Miután ezt megtettem már vonta is le az összeget a számlámról.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
fatal`
titán
válasz deminos #1701 üzenetére
Lehet nem pont 1 dollárt emel, hanem 70 centet. Ha megvásároltnak írja az appot, akkor levonta az 55 hufot is. Ha nem, akkor nem. De belépsz a webbankodba és megnézed, külön tételként mutatja.
(#1700) xSide: Mi baj a taptu widgetjével? Szerintem tökéletesen olvasható, görgethető. D7 widgetje scrollable?
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
Lehet, hogy nem jó helyen kérdezem, de van egy kis gondom Android frissítéssel. Ilyen telóm van: [link]. Szeretném frissíteni 2.3-ra, most a 2.2 van rajta, de Kies azt írja, hogy nem lehet szoftverfrissítést csinálni a progin keresztül. A telefon nem támogatja a rendszert azért írja ki vagy másképpen kell csinálni?
-
Jazz
veterán
Ez mit is csinál pontosan? [link]
free your mind
-
Pszihonaranc
senior tag
Valakinek van valami tapasztalata a winamp album washerrel? Vagy egyáltalán tudjátok, hogy mire jó? (A nevéből sejtem, de nem tudom a részleteket)
Ugyan azt csinálja mint a poweramp album art downloadja, vagy többet tud?Szerk.: És ez hogy működik, hogy a market szerint
"Album Washer - In-App Purchase
* Only $0.99 USD (limited time offer)
* Download missing album artwork
* Update missing/incorrect tags
* Album Washer is limited to: AAC, MP3 & FLAC files only.(FLAC support requires Winamp Pro.)"És közben meg ha meg akarnám venni, 4$et számláz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Izé... hogy kell használni a StreetView-t?
Arra már rájöttem, hogy híres város híres pontjára tapizva Mapsben előhozható a dolog, viszont kevésbé fekventált helyen hogy hozható elő a tapiponthoz lévő legközelebbi 360-as fotó? Pl. megnézném van-e Budapesten SV-kép, de tapizzam végig a várost? Illetve megnézném a gugli új víz alatti felvételeit, de nálam az adott ponton nem jön elő.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Esetleg ez? [link] Ezt nem is értem pontosan mire jó.
(#1713) nxferenc: thx
Hát ennyi. Végignéztem mindent ami video, camera, recorder....semmi...
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Jaj, akartam használni a számológépet (gyári).....úr isten.
Ez meg hab a tortán: [link]free your mind
-
w333
félisten
Full ics kinézetű lett az új youtube
Nem rossz, nem rossz ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
flash-
veterán
válasz Diamond500 #1572 üzenetére
-
VD
őstag
Napi játék ajánló:
Bombshells: Hell's Belles
Freemium (Ingyenes, de jópár extra csak pénzért vehető meg!)
[link]Arcade "repülőgép" szimulátor. Röviden: Lőni mindere ami mozog, vagy visszalő! Többféle repülő "izét" (A legtöbb fel se szálna a fizika ma ismert törvényei szerint...) lehet megvásárolni. Temérdek fegyverel és extrával. Mivel freemium a játék így van pár cucc ami csak pénzért érhető el, de ezek nélkül is játszható a játék. (Úgy tűnik tanultak az első Blood&Glory utáni felháborodásból)
Grafika és hangok nagyon jók! Irányítás hamar megszokható. Aki bírja az ilyen 3D-s shoot'em up cuccokat, ki ne hagyja!One X-en és Xperia Ray-en hibátlanul megy. Azért egy nagyobb kijelző nem árt! Különben nyom mindent össze vissza az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Megyek egy haverhoz rootolni a telóm,(itthon nem jó a pc)és az lenne a kérdésem,hogy érdemes külön appot feltenni,amivel áthelyezhetek cuccost memkarira? Most app2SD van a telón,az enged néhány dolgot átdobálni. Ezen kívül tegyek még fel valamit,amivel átrakhatok majd dolgokat memkarira?
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
CoolBoy323
nagyúr
még mindig nagyon fontos lenne, hogy valaki javasoljon egy nagyon jó felolvasó/bemondó programot (eCID helyett)
-
petipetya
nagyúr
A tegnapi Play akciótól nem vagyok elradagtatva, ugyanis az Officesuite Pro-t és Asphalt7-et pont egy ilyen leárazás során vásároltam meg már jóval korábban...
"nincs rá lezsóidő"
-
KuCu_155
tag
Valaki jó GPS programot tud ajánlani :
Alcatel ot-995-re ?
:)
-
r.zozoka
aktív tag
Udv segitseget szeretnek kerni...
Kiprobaltam szamtalan alkalmazast mar ( es hasznaltam a keresot is!!!!)
Szal a kerdesem az lenne, hogy tudtok-e olyan alkalmazast ami nem csak hogy szamolja a beszelgeteseimet hanem ehhez mutatja azt is hogy mennyi kes fogyott eddigAmit jo lenne ha tudna:
Sms,hivas kulon merese
Szamla elso es utolso napja
Perc alapu szamlazas
Esetleg legyen magyarPlayen ami call szora talalat volt szinte mindet probaltam, szal lehet csak en voltam hulye...azert a segitseget koszi...
-
Tenager18
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne,hogy létezik Androidra a GarageBand alkalmazás?Ipad/Iphone készülékeken láttam,de ugy emlékszem,mintha valaki mondta volna,hogy létezik Androidra is.Esetleg valaki nemismeri,vagy használja ezt a jó kis programot?? -
Tenager18
senior tag
válasz CoolBoy323 #1738 üzenetére
Íme !
-
Ceko
senior tag
Ha valaki jártas a Tasker programban legyen olyan kedves és segítsen.
Hogy tudom azt beállítani hogyha elmegyek itthonról kapcsolja ki a pl. a WiFi-t.Tehát ha elhagyok egy bizonyos pozíciót.
Az már megvan ha haza jövök akkor bekapcsolja, de kapcsolja is ki ha elmegyek itthonról.
KösziLégy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
törölt tag
le akartam tölteni a sygic-et a play-ről de a telepítésnél kiírta hogy nincs elég memóra (ami lehet is) de nem tudom letörölni a letöltött fájlokat és majdnem az összes memória le van foglalva és persze az alkalmazás sincs sehol hogy törölhetném.
hova tűnik, tehát hol foglalja a helyet? -
air
nagyúr
A telefonom topikjában már feltettem a kérdést, de semmi választ nem kaptam, ezért megpróbálom itt is.
Mit ajánlanátok ha a fészbukkról valaki csak a képeket akarja letölteni a kontaktjaihoz? Illetve pontosan mit takar a Sony-Facebook integráció?
Hunfatal kolléga említett egyet tegnap. Az tuti jó? Használja valaki? A képeket jó minőségben szedi le? Hogyan célszerű megadni a telefonban a neveket, hogy a FB-on biztosan megtalálja, és összepárosítsa őket?
Egy ismerősöm kért meg, - de mivel nekem ilyen ambícióim nincsenek, nem tudom, hogy mit állítsak be - és nem szeretném eltolni a telefonját.
Előre is köszi.(#1740) Ceko:
Itt próbáld meg!![ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
doc
nagyúr
azt meg tudja valaki mondani, hogy van-e mod akkor is megvenni egy appot a Marketrol ha az egyik keszulekemen sem fut? Elvileg ki kene valasztanom hogy melyikre akarom rakni, anelkul nem enged tovabb a fizeteshez
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani magyarul tudó ÁFA Számolót?
HAJRÁ VIDI !!
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok. Valaki meg tudna nekem mondani,hogy a tegnapi ill. ami meg most is tart marketen akció meddig lesz meg ervenyes a mainap? Tehat kb mikor lehet a valtas.
-
membrandj
nagyúr
Üdv! Van ötletetek,hogy honnan tudnám letölteni a viber előző verzióját? A frissítés óta folyamatosan világít a proxi sensor..
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A Bad Piggies óriási lett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest