-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wukodlak
aktív tag
Kösz.kindárt ki is probalom
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
mimey
tag
Sziasztok Mesterek!
Több napja szenvedek a Facebook for Android-dal, - ami kezd az idegeimre menni -, ugyanis nem képes az ismerőseim idővonalát megjeleníteni, csak a profilképüket, és az alap infóikat, hogy hol laknak, illetve a post-jaikat.
Próbálgattam 1.9.10-től visszafelé 1.9.6-ig, mindenféle beállítást. Próbáltam, hogy ha esetleg landscape módban van, hátha kiadja , de nem, m.facebook.com-on sem.
2.3.6--os, Root-olt ZTE Atlas-om van.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Lehet, hogy facebook beállításaimban valami katyvasz?Előre is köszi a segítségeteket és a tanácsokat.
-
fatal`
titán
válasz dokee78 #2199 üzenetére
Első indításkor kérdezi.
De szerintem az apex sokkal jobb, igaz, hogy a Nova tud mappákat az appdrawerben, de az apexben:
- Ki lehet kapcsolni az idióta rezgést az appdrawer gombon
- Két gesztust tud minden ikonhoz a dockon
- Ki lehet kapcsolni a mappa neveket
- Ki lehet kapcsolni a mappában az ikonok neveit
- Szerintem normálisabban kezeli a gesztusokat (asztalon és dockon is)55 forintot mondjuk a nova is megért, hátha szétbarmolják majd az apexet
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Le kell menteni az apex-et TB-al, vagy gemini app manager-rel, vagy Real Apk Leecher-rel, és akkor jöhet egy elbarmolt frissítés
+1 az Apexnek
Nekem az android 4 = Apex
(igaz, most wiui-zom, mert valami nem 100-as a cm10-zel)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
TRob1
veterán
Én is megvettem a Nova-t, de lehet hogy úgy jár mint anno az ADW. (Sose használtam, csak próba erejéig )
Mondjuk nekem ez az 55ft már a plafon egy appért, gondolkodtam is hogy megvegyem-e (persze nem kellett volna, de már mind1, ki tudja mit hoz a jövő)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
BéHGT
senior tag
Én 4,5 hónap szünet után (kicsit kezdtem facebook-függő lenni) újra aktiváltam a fiókom, és leszedtem ismét az appot, és nagyon-nagyon sok újítás lett benne, valamint gyorsabb is. Legjobban az tetszik, hogy üzenetírás közben tudsz képed csinálni, amit csatolhatsz az üzenethez. Nem tudom mikori újítás, de ez nagyon megfogott.
A lényeg, hogy most már tényleg abszolút használható FB app ez a mostani, nem tudom mi lehet Nálad. -
zho-lee
addikt
Ez is igaz, mondjuk.
Bár van olyan appom, pl a quickpic, amit majd egy éve mentettem el, és romcserénél visszadobom, egyből jön a frissítés rá
Van, hogy nem frissítem, és elvagyok vele úgy is.Az apex most nagyon jó, és ha egy év múlva visszateszem a most elmentettet, akkor úgy is jó lesz,mert erre emlékszem (?) majd.
Csak ha frissítem, lehet nagyokat pislogok majd.
Legalább is most ezt mondom.
Addig meg lehet kétszer is megveszem, mert épp úgy gondolom majd"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
fatal`
titán
válasz zho-lee #2210 üzenetére
"Az apex most nagyon jó, és ha egy év múlva visszateszem a most elmentettet, akkor úgy is jó lesz,mert erre emlékszem (?) majd."
Egy év múlva igen, de majd amikor már a p betűvel kezdődő android buildet fogod használni, nem biztos.
(#2209) Jazz: A Go Launcher EXre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
de jó lenne...
A messiás beszéljen belőled!Természetesen én a Defy-omra gondoltam, ennyire nem voltam optimista.
szerk: nem is olyan régen még a holo launcher volt a kedvencem, de elkelt az LG Optimus Pro-m.. Végül is neked lett maximálisan igazad!
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Jazz
veterán
EX...ejj. EZ-t akartam írni.
Erről mi a véleményetek? EZ Launcher
Nagyon szép, gyors, mappákat is lehet kreálni appdraw-ban (alapértelmezetten rendezi is őket), és bármelyik widgetet előlehet hozni gyorsan, ésszerűbben mint a gyári launcherrel. (sőt még a gyári, fekete, öt soros kapcsolós widgetet is)free your mind
-
savanyaw
csendes tag
Sziasztok!
A telefonommal (MiniPro) létrehozok egy "Hord. Wi-fi csatl. pont"-ot,
csatlakozok hozzá a laptopommal (WinXp),
tudok fájlokat küldeni a két eszköz között? Ha igen,akkor hogyan?Hogyan tudom a telefonszámaimat szinkronizálni a google fiókommal?
Miket kell beállítanom?Szebb Jövőt!
-
volvoguy
addikt
Üdv! 55Ft-ért megvettem délután a Nova Launcher Prime-ot, most este szeretném törölni a bankkártyámat a Wallet fiókomból, és a következőt írja ki:
"A(z) hitelkártya eltávolítása a következő megrendelésekre lesz hatással:
Nova Launcher Prime"Ez mit jelent? Hiszen már megvettem az appot? Vagy amig a leárazás tart nem törölhetem a kártyám? Vmi tipp?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
adam3
aktív tag
válasz volvoguy #2220 üzenetére
Először csak zárolják a pénzt a kártyán, majd később amikor elkönyveli a bank, akkor lesz ténylegesen le is vonva az összeg. Ezt meg kell várnod. Valamelyik banknál egy nap, valamelyiknél több. Ha van netes felület, ott látod, hogy mekkora összeg van zárolva (előjegyzett kártyaforgalomnak hívják néhány helyen). Ha nyilvántartod a kártyás vásárlásaid, akk itt látod, mikor megy át a zárolás levonásba...
Gondolom azért nem engedi eltávolítani a Paly, mert amíg nem könnyvelik, addig nem tuti h megkapják a pénzt... de ebbe már nem látok bele...
-
félisten
Sziasztok!
Fizettem egy progi plusz funciójáért.
Az a kérédsem, hogy a progin belül megadott nakkártya számot és egyéb adatokat a rendszer egy közös helyen tárolja, vagy programonként külön?
Hol tudom törölni?Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
adam3
aktív tag
Gondolom átdobott a Google Wallet-ben, ha Playen keresztül ment a vásárlás, és akkro a bankkártya adataid itt találod:
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Ma még lesz akció, vagy a tegnapi volt a "Last day"? -
Ambavir
aktív tag
Kérdésem van: az Antutun és az SD Tools-on kívül milyen tesztelő program akad még? Sd-re vonatkozóan. Előbbi nagyon alacsonyat, utóbbi extra magas olvasási étéket mutatott.
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
petakpa1
őstag
Köszi mindenkinek. Lehet mégis az lesz a legegyszerűbb ha egyenként lementem azokat a területeket a térkép app által maximálisan engedett méretben ahol várhatóan járni fogok. Thaföldrőlk van szó, és ahogy nézem, kb. 8-10 részletben le tudom majd tölteni. Na meg az is megoldás, ha telepítek egy igo-t
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
dokee78
félisten
Leírom a problémám:
Jelenleg a Nova Launcher Prime-t használom.
Az értesítési sáv rejtve van.
Miért van,hogy a zárkepernyő feloldása után egy kis időre megjelenik az értesítési sáv.Ez előtt Apex-et használtam annál ezt nem tapasztaltam,de most már az Apex is ezt csinálja.
-
trassher
addikt
Sziasztok!
TogglePanel-ben hogy tudom beállítani hogy amiket beállítok kapcsolók azok az értesítési lista legtetején legyenek?
A set priority lehetőség nekem halványan van csak a beállításoknak, nem tudok "rákattintani."Redmi Note 7
-
Foose
addikt
Jó reggelt! Az SD Maidban mi ez a hibakereső? Nekem állandóan talál hibát. (6 hibát talál) Tegnap délután lett újrahúzva az ICS-m,semmi gyári cuccot nem töröltem ki. De nincs is rajta olyan app,ami pl alkalmas lenne rendszerben túrkálásra,ergo nem nyúltam semmihez.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Tabletre olyan pdf/ vagy power point olvasót keresek amibe tudok jegyzetelni, kihúzni stb. Azaz az egyetemen ne kelljen kinyomtatnom a diákat, hanem csak tableten dolgozni.
Az lenne a legjobb, ha olyan lenne, hogy nem odaír a diába, hanem pl egy buborékot tesz be amire,ha rámegyek feljön a szöveg.Bárki tud ajánlani valami jó programot?
Előre is köszi!
Üdv.:
pac[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
A program tisztítón kívül a többi csak akkor talál sok mindent, és ér valamit, mikor először telepítés után lefuttatod egy régi rendszeren. Utána, ha nem telepítesz és törölsz naponta 20 programot, hanem csak normálisan használod a telefont, akkor nem termelődik sok mocsok.
-
macilaci78
nagyúr
Jó napot!
Androdi 2.2.2-re melyik a legjobb java-kliens? Chat.hu chatablakát szeretné futtatni a hölgy tulajdonos... És honnan lehet letölteni? (Nem warez, fizetni is hajlandó...)
Köszi!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
elfelejtette
veterán
Na pont ezért szoktam le az ilyen programokról. Nem szoktam csereberélgetni az egy kaptafára készülő programokat, állandó programjaim vannak. Több hónapos rendszert ellenőriztem le vele, és minimális "szemetet" talált, ez nekem elég volt, hogy azt mondjam, nincs szükségem ilyesmire.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Foose
addikt
válasz elfelejtette #2242 üzenetére
Én nem cserélgetek semmit. Ezt az egyet használom csak. De így most nem tudom,van-e értelme ennek a proginak,ha a hibakereső funkció ilyen hülyeségeket csinál?? Nálam gondok voltak a rendszerrel,ezért raktam fel anno,aztán végül megvettem az unlockot. Gondoltam akkor már használom. Némi kis netezés után 5-6 MB-ot talál rendszertisztító,amit törölni lehet. És mivel nem töröltem semmit ami gyári,(tesztelem a telót,mert állandóan összeomlott,kíváncsi vagyok,ha nem törlök semmit,akkor működik-e rendesen) ezért szeretném ha lenne memóriám
(#2241) dokee78 Jó jó,vettem a lapot
(#2239) wertigo1984 Hát amiről beszélek,az SD Maid rendszertisztítóját...[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
g0dl
addikt
Ajánlanátok olyan alkalmazást, amivel azt tudom monitorozni mi ébreszti fel a telefont, fut a háttérben, egyszóval szívja az akksit? Nem akarom, hogy kilődözze a processzeket, csak monitorozzon. Az sem hátrány, ha ő maga nem okoz nagyobb akksi merülést a folyamatgos futásával.
Előre is köszönöm.
-
R19
senior tag
Erre a célra a BetterBatteryStats progit használom, az Alarms menüje listázza az ébresztéseket.
Akksi igénye nagyon minimális a folyamatos futás ellenére.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
sziasztok,
kellene egy app, amivel a kovetkezoket meg tudom oldani:
m$ exchange kapcsolaton keresztul nevjegyzek, e-mail&naptar szinkronizalas (ketiranyu)
Galaxy note gyari megoldasa nem jo, dobja neha a nevjegyzeket, csak egy naptarat enged szinkronizalni, etc...
thx!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
törölt tag
Sziasztok..
van egy alcatel 918-asom, nos ezen a hívás fogadásnál le kell húzni a képernyőn az újjam és fel ha vissza akarom utasítani a hívást.
ebből kifolyólag gyakran előfordult már hogy mire kiveszem a zsebemből, már felvettem vagy leraktam. nagyon zavaró, a google play-ról tudtok olyan alkalmazást mai kicsi és gyors és a hívás fogadás-elutasítást máshogy kezeli. pl: rá kell egy ikont húzni a másikra (tehát véletlenül nem lehet csinálni vele semmit) -
asdasdasd
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest