Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    Sziasztok!

    Adott egy Samsung J5 (2016) teló, 7.1.1 android os-el. Az a problémája a tulajnak, hogy ha valamilyen üzenet jön (messenger/hirdetésre írt valaki stb.) akkor ezt a teló vaku felvillanással jelzi kb. fél éve. Akkortájt a tulaj emlékei szerint valamilyen telefonbeszélgetést rögzítő appot rakott fel, amit azóta eltávolított.
    Mondjuk nekem az is gyanus, hogy olyan fél éve upgradelt a samsung 7.1.1-re, mert gyárilag a teló nem 7.1.1-el jött. Hír

    Messengeren belül van egy olyan hogy értesítések/hangok/fényjelzés, ami akár ki akár be van kapcsolva, akár ki, a vaku villogás változatlan marad, de nekem ez inkább led villogtató funkciónak tűnik, nem vakuvillogatónak.

    Szóval van ötlete valakinek erre az értesítéses vakuvillogatás megszüntetésére?

    Az alkalmazások között nem találtam olyat amiben benne lett volna a "flash" szó, mert vannak ilyen appok, azt láttam, amik vakut villogtatnak.

    Másik kérdés, 7.1.1.-et most láttam először és nekem hiányzik az alkalmazások beállításainál a beállítások törlése, ami 4x 5x andoridon ott volt a cache törléssel együtt, ezt hol találom 7x-nél? Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák