Új hozzászólás Aktív témák

  • gps76

    őstag

    válasz dragonfx #57372 üzenetére

    Az Intel 3735-ös teljesítményben,ahogy tesztelgettem a nálam lévő tableteket mindenféle procikkal,kb. a Snapdragon 800-al van kb. egy szinten.(mire bepötyögtem tjb007 már válaszolta is ugyanezt)
    Én mostanában úgy szoktam nézegetni melyik mit tud,hogy chrome-al egy jó bonyolult oldalból betöltök 1-2-t(pl.www.haon.hu asztali nézetben,és kattintgatok a cikkekre utána meg visszalépéssel nézem milyen hamar tölti vissza a főoldalt ),meg az Earth-ben pl. New York felhőkarcolós részénél, 45 fokból nézve,forgatva,kerülgetve az épületeket,átmenve más területekre a környéken,aztán utcanézetbe lemenve,mászkálva az utcákon, utána vissza a 3D-be hogyan dolgoznak.
    Ezek elég jól megtekerik mind a CPU-t,mind a GPU-t.
    Lehet,hogy rosszul tesztelgetek így,de nekem eddig mérvadó volt,hogy belőjem melyik hova tartozik.Oké,hogy sok múlik a szoftveren is,de a kettő együtt számít.

    NandorHUN:8.4-esem nem volt,de 10.5-öm igen,ami ugyanez mindenben csak nagyobb kijelzővel és sajnos a Samsungokra jellemző lag betegség nála is előfordul,meg időnként gondolkodik a semmin.A másik meg az, hogy hiába tesznek bele egy bika hardvert,a nagy felbontás megfogja.FullHD-val a lag-on kívűl szerintem szélsebes lett volna.
    Valahogy olyan érzésem volt,mint egy Snapdragon 600-as gép,pl.Gpad 8.3.
    Ott a MM-ben már "rájártam" párszor a Z3 tabletre,szerencsére nem volt lezárva se,tudtam tesztelgetni,nagyon meggyőző volt,a Samu lemarad tőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák