Új hozzászólás Aktív témák

  • con_di_B

    tag

    Sziasztok,

    Tavaly nyaron vettem egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0-s tabletet (vegyunk barmilyen szart amin lehet RenderScript programokat tesztelni cimszoval), amit gyakorlatilag egyaltalan nem hasznaltam iden oszig, amikor is elkezdtem vonattal jarni dolgozni, szoval eleg hasznos kiegeszito lett, viszont elegge tulkoros joszag, es tekintve h elotte par hetig egy Nexus 10-et hasznaltam, hat, van vele bajom, erik az upgrade. Kb. ezek a szempontjaim:

    Hasznalat:
    - e-book olvasas (sajnos ehhez nekem kene a nagy felbontas, enelkul eleg frusztralo)
    - Coursera videok, fejhallgatoval
    - neha film, de akkor kihangositva
    - e-mail iras billentyuzettel tamogatva
    - nem jatszom rajta
    - nem bongeszek rajta, tul lassu es suta hozza, de lehet, hogy egyebkent csinalnam
    - cellular nem kell, megosztom mobilrol

    Elvarasok:
    - 8 inch legalabb Full HD kijelzo, IPS
    - rendszeresen frissitett Android, 5.0 azert elobb-utobb jojjon ra
    - mersekelt arfekves
    - SD-card slot

    Na, az mar kb. lejott, hogy sikerult kineznem magamnak a felso kategoriat, viszont annyi penzt sajnalok erre kolteni, amennyibe kerul, ez eleg tipikus, gondolom.

    Amiken gondolkodtam:
    1) Galaxy S 8.4 teljesen jo lenne, csak eppen baromi draga az en igenyeimnek.
    2) Sokaig a Nexus 9-et vartam, de nincs SD-kartya tamogatas, es az is draga.
    3) NVIDIA Shield Tablet mifelenk 240GBP-ert mar kaphato, full HD, minden ami kell, es frissitik is szepen, de nem tudom meddig fogjak. Mindenhol azt olvastam rola, hogy a kijelzo szinei, fenyereje nem valami jo, de nem tudom, hogy ez mit jelent mondjuk a jelenlegihez kepest, mi a merce.
    4) LG G Pad 8.3 - nekem szuper lenne, az elavult SoC pont eleg eros meg nekem, viszont nem ugy tunik, mintha frissitenek 5.0-ra, a Google Edition-t pedig mar nem lehet kapni. Van akciosan 180 GBP magassagaban.
    5) Tesco Hudl2 (nem rohog) - 100GBP magassagaban hozza lehet jutni, full HD IPS kijelzo, ami mondjuk egyes review-k szerint sok baja van (meg egyszer, mihez kepest? az S 8.4-hez kepest nyilvan, de mondjuk egy HTC One M7 kijelzojehez kepest mennyire jo, rossz?), szinte tuti, h soha nem frissitik, de meg csak CM sem fog hozza jonni, viszont olyan olcso, hogy ha az lesz az Android frissites, h jovore kell vneni egy Hudl3-at, meg akkor is olcsobb, mint egy Shield Tablet.

    Ezek tukreben, ti mit valasztanatok, illetve milyen tabletekkel lenne erdemes boviteni a latoteremet?

    A masik, kevesbe fontos kerdes, hogy a SmartEye (figyeli, h nezem e akijelzot, es nem altatja el, ha igen), az mennyire Samsung specifikus feature? Android alapbol tudja?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák