Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    Nah leírom a meghülyülésem történetét hátha másnak is hasznos vagy tudjátok hogy nálam mi van meghülyülve rajtam kívül.

    A Tabletem azt csinálta ha rá van dugva a töltőjére akkor egyszerűen használhatatlan a kijelzője, Ha gépelni akarok akkor amit leütök gombot ő még kiegészíti másik 2-3 betűvel kedvességből. Ha törölni akarok egyet akkor is egyet kitöröl és másik 2-3 betűt beír :)
    Eddig nem zavart a dolog mert én soha nem használtam itthon a tabletet. Ezt én arra vettem ha mászkálok pestre akkor tudjak filmet nézni játszani stb. És ha nincs töltőre dugva akkor teljesen jó.
    Mivel most lassan eladásra kerül gondoltam kicsit variálom a dolgokat hogy megtudjam mikor is csinálja és nem e lehet valamit tenni az ügy érdekében.
    Először próbáltam tuningolni a prociját. aztán lejjebb venni. IO ütemezést állítani nofrillsben de egyik sem változtatott a dolgon.
    Gondoltam rádugom a számítógép USBjére. Nah onnan nem produkálta a hibát. Hmm mondom gyanús. Hoztam egy másik töltőt és azzal jóval kevésbé csinálta a hibát. gépelni lehetett. ha sokáig tenyereltem egy helyen a képernyőre akkor azért rakott hozzá pár plusz betűt de egészen használható volt. Feltúrtam a szerkrényt és találtam még kettp töltőt. Ezzel a kettővel is rengeteg plusz betűt írt minden betű után.
    Ezután gondoltam egyet kipróbáltam egy másik konnektorban a szobánban hátha. Hát még mindig rossz volt.
    Átvittem az anyuék szobájába és az ottani konnektorban teljesen hibamentes.

    Erre kössetek csomót!

    Valószínűleg nincs rendben az elektromos hálózatunkkal a házban. Az a fázis ami az én szobámban van valszeg bugos. De másnak nincs semmi baja. Se a számítógép se a TV se semmi.
    egyedül a tabletem hülyéskedik. De ha nem nyúlok hozzá csak simán feltöltöm akkor nincs semmi baj.
    Találkoztatok már ilyennel? Mi köze van az elektromos hálózatnak a tablet kijelzőjéhez? Ha nem nyúlok hozzá akkor nem írogat magában semmit, csak az általam irottat pótolja ki. Persze ha nem virtuális billentyűzet van akkor is össze vissza kattintgat, tehát nem a virtuális billentyűzet rossz csak mielőtt erre gondolnátok. Menüben is össze vissza indít el dolgokat töltőről használva.

Új hozzászólás Aktív témák