Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    addikt

    válasz zsoika #64710 üzenetére

    Vontar féle Ugoos X2 pro vagy X3 pro ali-ról. Utóbbihoz még nem biztos hogy működik a CE, nem is biztos hogy fog. Előbbin már megy a CE-is, akár a csicsóka féle felezős módszerrel is. Csak az micro SD kártyát egy mini USB-s kártyaolvasóba kell rakni és USB-ről használni, mert ha a doboz kártyaolvasójába rakod és úgy indítod a CE-t akkor nem mennek ez az USB portok, de ha USB-ről indítod akkor működik. Legalábbis nálam.
    Bár én most pont azt próbálgatom, hogy csak android és semmi CE és semmi Kodi. Így is elég jól használható nálam. A AFR működik, 4K HDR működik, Elvileg a hangformátumok is mind mennek, de ezt én ne tudtam tesztelni, mert nincs olyan profi erősítőm ami a komolyabb hangokat kezelné.

    Viszont az android nagyon jó rajta, van rendes gyári támogatottság a gyári rendes android 9, de van hozzá a gyárin alapuló ATV oprendszer is. Ezt az utóbbit is próbáltam de nem jött be.

    Nincs melegedési probléma, nem kell a hűtéssel bajlódni. Egyetlen egy dolog lehet, hogy ha WiFi kell, akkor érdemesebb nagyobbra cserélni az antennáját, ha távol van a forrás... De ez 2-3 usd az alin....
    Vontar elég jó minőségben összerakja. Míg a szoftverét az Ugoos adja az X2-höz. és elvileg szinte ugyan az fut az X3-on is.

    Érdemes ránézned...
    Oroszok veszik mint a cukrot ezt a Vontar féle Ugoos X2 pro-t és X3 pro-t is így fejlődik a szoftver is rendesen...

Új hozzászólás Aktív témák