Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz KTU #55088 üzenetére

    Én pedig pár dollár difi miatt nem vennék olyan boxot amiről semmi tapasztalat, semmit nem tudni róla. Az előre borítékolható hogy a droid nagyrészt alkalmatlan lesz alap állapotában a normális használatra, több bosszúságot fog okozni mint örömet. A Ce nagy eséllyel megy rajta, de ha valami elcseszett darab akkor ki tudja lesz-e wifi, hálózat stb.
    Aliről főleg esélyes valami dzsunka darabot kifogni. Én ( főleg laikusnak) biztos inkább vennék valamit ami már bizonyított és van hozzá elérhető fw ami jó, vagy garantáltan jól megy a CE vele. Nem olyan nagy az árkülönbség egy olyan eszköznél amit szórakozásra vesz az ember, és tapasztalataim szerint a boxot vásárlók zöme szereti is használni a boxot utána ( feltéve ha jól meg van csinálva a rendszer rajta)

    Persze olvastam hogy anyósnak kell, de az anyós bosszantására van sok más alternatíva is :DDD

    Itt egy példa, a W95 amiből már sokat teszteltem, van rá jó dual rendszer ami simán feltehető és jól tudja használni bárki full hd-ig. Árban nem nagy a különbség. Tőlem sokat elvittek és eddig mindenki meg volt vele elégedve ( 905W szintről beszélünk most)
    Csak azért linkeltem hogy ne csak általánosságokat írjak. Jobbnak tartom jelenleg mint pl egy Mecool 905W vagy akár TX3 mini, mert azok bizonytalan filerendszerrel jönnek, még ha márkásabbak is. Alapállapotában persze ez is használhatatlan.
    Nem reklámozni akarom a rendszert, de ha ezt a dualt felteszed rá akkor garantáltan egy jól használható , kevés gondot okozó kis boxot tudsz adni neki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák