Új hozzászólás Aktív témák

  • spgabor

    aktív tag

    Sziasztok!

    Észrevettem egy hibát a CE-m alatt az egyik boxon, aminek nem tudom az okát. CE verzióm 9.0.1.
    Meg akartam nézni egy filmet, de nem találtam a médiatárban. Végnézve az egész listát, fura módon sok olyan filmet nem láttam, ami korábban benne volt, de most eltűnt. Illetve az újak se jelenek meg mind. A Filmekben 41db filmet látok, de 172 db mappa van megosztva. Sorozatból is a 11 van a médiatárban a 18-ból. A másik boxon lényegesen jobb a helyzet, mert ott 165 filmet és 15 sorozatot listáz a médiatár. Manuális frissítésre és tisztításra nem változik a helyzet.
    A CE-n nem csináltam semmit, pár hete a Watchtowert telepítettem fel mindkettő boxomra. De nem közvetlenül utána vettem észre a hibát. Mi okozza ezt a jelenséget? Ha a Videókba bemegyek és a felcsatolt filmek vagy sorozatok mappára rámegyek, akkor a mappaszerkezetben látok mindent, le is játsza a Kodi. Miért nem vesz akkor fel mindent a médiatár?
    A két szobában lévő box beállításait összevetettem, de nem találtam különbséget. A médiatár ugyan úgy van beállítva. A felcsatolt meghajtók ugyan onnan szedik az infókat.

    Tudnátok segíteni a beállításokban, hogy minden filmet és sorozatot listázzon a médiatár? Mi szokott ilyen hibát okozni? Az is fura, hogy két box ugyanazzal a CE-vel ugyanolyan beállításokkal eltérően listáz ugyan abból a forrásból.

    Köszönöm és üdv:
    spgabor

Új hozzászólás Aktív témák