Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz blakey #45208 üzenetére

    Értem én mit mondasz ( főleg ismerem a működését, nem keves időt töltöttem el vele hogy átnézzem), én szerintem sem kellene a droid, de meg kellene érteni hogy nem vagyunk egyformák. Nagyon sok mindenki hozott ide hozzám boxot és tettem fel nekik dualt és az átlag emberek nagyon nagy része androidot használ annak ellenére is, bármit is mondasz nekik.
    Ezért kell hogy az is működjön. Az egy dolog hogy itt a topiklakók értik és tudják miért jó a LE és CE, de ez csak egy szűk töredéke a boxokat használó rétegnek, akik csak és kizárólag szinte androidot használnak. Ez tapasztalat.
    Nem missziót akarok folytatni hogy a sok ezer felhasználót meggyőzzem az Android helytelenségéről és a LE-CE helyességéről, ezt mindenki maga dönti el, én csak a rendszert akarom rendbetenni. De erről már sok szó volt régen :)
    A legtöbb ember olyan tv-n és olyan beállításokkal használja, aminél valóban mindegy mit nézel :DDD gyári beállítású régi tv-k, amire ha ránézek elszédülök, és sokaknak tökéletesen megfelel, azt sem engedik hogy beállítsam mert jó az úgy :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák